用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 九龍區初小中文作文班
go

九龍區初小中文作文班 [複製鏈接]

請問有没有小二丶小三中文作文班介紹? 如果是普通話教授更好。
謝謝。

0    0    0    0

can u pm me, thx

引用:補緊果間唔係普通話教,進步好多,現在小朋

原帖由 nanafafa 於 16-06-11 發表
補緊果間唔係普通話教,進步好多,現在小朋友升小四已學緊小五程度,不知唔知老師收唔收小二升小三咁細個呀 ...
Hihi, can you please tell me the contact for the 中文老師?thank you

回覆:sweatheart 的帖子

是不是應該打去補習社問?

回覆 nanafafa 的帖子

Hi nanafafa,

請PM我有關補習社聯絡資料,我想打去問下,謝謝你.

引用:請問有没有小二丶小三中文作文班介紹?+如果

原帖由 babycherie 於 16-06-10 發表
請問有没有小二丶小三中文作文班介紹? 如果是普通話教授更好。
謝謝。

...
我個女學普通話個間centre有普通話寫作班 係佐敦 我幾like個老師 超盡責 不過唔知寫作班係咪佢教

引用:補緊果間唔係普通話教,進步好多,現在小朋

原帖由 nanafafa 於 16-06-11 發表
補緊果間唔係普通話教,進步好多,現在小朋友升小四已學緊小五程度,不知唔知老師收唔收小二升小三咁細個呀 ...
請問可以pm我資料嗎

回覆 nanafafa 的帖子

Hi, can you pm the details for me, thanks

超級版主

請勿在版面留下 pm/email 或 索取資料 相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

引用:Quote:原帖由+babycherie+於+16-06-10+發表

原帖由 cyss1234 於 16-08-04 發表
我個女學普通話個間centre有普通話寫作班 係佐敦 我幾like個老師 超盡責 不過唔知寫作班係咪佢教

...
可以pm比我嗎?

‹ 上一主題|下一主題