用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

Band 1 比例 [複製鏈接]

請教有子女就讀家長,知唔知個 6 年級 band 1 有幾多成?
因校網頁上的升中資料已包自行,想知如果自行考唔到,小朋友要頭幾多名先可以係 band 1 派位?

Thanks a lot!
   1    0    0    0

學校講明『不能外洩』,你寫的校長會睇到的。
[/url]][url=http://lilypie.com][/url]

回覆樓主:

oh i see.... thanks a lot!

引用:學校講明『不能外洩』,你寫的校長會睇到的

原帖由 tomcathui 於 17-01-26 發表
真的是吖,學校观在連言論自由都埋沒了,難怪不多人說话了

其實陳守仁d小朋友大部分也是band 1 的, 我之前都係讀陳守仁,考 一百二十幾名都入到派到 Band 1 頭的中學

mezimezi2124 發表於 17-9-17 17:54
其實陳守仁d小朋友大部分也是band 1 的, 我之前都係讀陳守仁,考 一百二十幾名都入到派到 Band 1 頭的中學 ...

排一百二十幾都入到band1咁好?有沒有轉到校網呢?

tomcathui 發表於 17-1-26 20:52

言論自由

高年級陳守仁家長應該都知,但外人才唔知的。是否比外人知就由看官自決,甘想知不如第三次面試時直接問校長
其實上BK大把資料可參考
又如用BAND 1率決定去唔去面試,與其諗下自己小朋友六年後爭唔爭到BAND 1位,不如諗下有冇第三次面試好過啦
[/url]][url=http://lilypie.com][/url]

mezimezi2124 發表於 17-9-17 17:54
其實陳守仁d小朋友大部分也是band 1 的, 我之前都係讀陳守仁,考 一百二十幾名都入到派到 Band 1 頭的中學 ...
請問B1頭津校嗎?我小朋友現讀TSL, 想知老師會在何時通知小朋友branding? 老師會否推介哪學校適合小朋友?
Thanks

回覆 LITTLESPICY 的帖子

五年級下學期(第一次呈分)派成績表,老師會和家長傾。一般資料老師都答到的,但個別情況便要問副校長。
‹ 上一主題|下一主題