用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 迪昇海外升學中心
樓主: TKSMOM
go

迪昇海外升學中心 [複製鏈接]

我有見Britannia ,感覺都幾好喎!有電話跟進。
迪㫒都傾得好細心,但我也正在等消息中,因我上次上去,正是英國暑假,對方冇人返工,所以得個等字
BU,今星期六會上去,  花多眼亂,都唔知點楝

ivy1977 發表於 17-9-20 01:10
我有見Britannia ,感覺都幾好喎!有電話跟進。
迪㫒都傾得好細心,但我也正在等消息中,因我上次上去,正是 ...

我3間都有上過去 ,3間都是音訊全無 !

BS ~ agent 話即將結婚好忙喎 ,不過我有2個朋友都咁好彩是安排了她接待 , 都係幫襯了第2間 , 但後來我在某間學校面試時同家長傾開 ,和阿女現時同學家長 ,她們都是用英識, 她們agent 都跟得好好喎 , 仲大讚 某2個人 。
BU 上去做筆試,然後話比School list 我 ,今日都未有 !
但我絕對相信,人夾人緣,邊間公司都唔緊要 , 跟你的agent 好就得 。

之前找過AA,但跟嗰agent一點都不helpful,愛理不理。
之後我用BS, 感覺跟我的那agent經驗倘淺,但她會用心幫忙及主動幫我同學校溝通,只要有問題找她,她一定會幫我解決。
所以經驗與否,不太重要,只是agent用心幫你便好。

真係最緊要係個 Agent有heart,邊間都無所謂, 我仲一定會介紹俾我身邊的朋友及家長!

最近身邊朋友都想安排下年小朋友到外國
成升學,想我介紹agent比佢哋,因我小朋友都未confirm到學校,所以我都唔敢介紹住 :(

我女兒兩年前經旺角一間很細的 agent (Academic Advisers) 到英國讀 A Level,找到適合的學校,A Level 有3粒星,現在會去 Imperial 讀書。

djf 發表於 17-9-20 13:30
我女兒兩年前經旺角一間很細的 agent (Academic Advisers) 到英國讀 A Level,找到適合的學校,A Level 有3 ...

恭喜晒
‹ 上一主題|下一主題