用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 Student Bundle Tickets
go

Student Bundle Tickets [複製鏈接]

請教關於學生bundle 機票,如果早一年訂聖誕及復活節假期會唔會平啲呢?定還是係買倒頭飛抵啲?(如果行李不是問題,亦不會改時間因為學校校曆已經編好,又未考GCSE)。

我有嘗試問BA, 不過唔明白幾時至出到價錢。

0    0    0    0

回覆樓主

應該直到所有機票confirm hold 到咩class 先可以俾到實價你。
我今年經驗,打去hold 咗三套機票,當時只有頭三程hold 到,其他三程太早未hold 到,所以就只喺系統上mark 住。好處係一到日子,學生票最平嘅票就可以hold 到。是否抵就好難講。我最後無出,因為放棄了直航,直航真係好貴,無輪對頭飛與否。不過,我試過search 到一套mid term 對頭飛嘅維珍直航,唔駛四百磅,唔包寄倉行李。但我仍猶豫mid term 返唔返,過幾日已經無咗。
其實可以hold 咗先,無記初第一套機票起飛前兩個月左右先確認俾錢。

Chole 發表於 18-9-19 17:20
請教關於學生bundle 機票,如果早一年訂聖誕及復活節假期會唔會平啲呢?定還是係買倒頭飛抵啲?(如果行李 ...

Bundle是定價,約354日內飛可以訂到。至於吾買Bundle拆三張買或是買頭尾中間倒頭,你便每天上䋄查下倒頭幾錢,有冇做緊優惠,岩心水價便買,冇人知道幾錢,會唔會抵過Bundle就要買哂三張之後先埋到數

回覆樓主

多謝大家,我再睇睇!
‹ 上一主題|下一主題