用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Invictus Secondary School 你問我答
發新帖回覆
樓主: akkxndi
go

[中學] Invictus Secondary School 你問我答   [複製鏈接]

dingdongfish 發表於 22-8-30 18:54

吉堂 ????? 咁學校應該收少D學費。離哂譜!已經 offer ...

聽完咁多覺得真係伏伏地中學點解會有吉堂,一堂半堂就話
唔好聽到「國際」兩個字就「中」埋去

akkxndi 發表於 22-9-9 10:32
唔似,係drop唔同科,phy chem bio咁多人讀都有學生俾學校建議drop

似係想谷好D個幾科成績,有助將來收生
不過完全不顧學生福址,正常學校亦不會修咁少科,都唔知有乜影響,真係當自己補習社。

PSKLAI 發表於 22-9-11 10:21
供有興趣者參考:

EFS school Year 8,

邊間ESF?

PSKLAI 發表於 22-9-11 18:02
供有興趣者參考:

成日話GCSE兩B兩C就OK

正正常常咁讀我未聽過人2B2C都冇

siuwing6 發表於 22-12-7 17:26
請問有無人知道近況?
我女係小學部讀緊,想問下而家中學咩情況,淨係知道黎緊有新校長,好似話係新加坡個 ...

香港防疫解鬆,應該易啲請校長了,總算有個希望

https://www.sassymamahk.com/learn-invictus-secondary-school-julia-woo/?fbclid=IwAR3f0ZzyV614W91D6l6mRYggaxqaOJ9WQ89sBa-OosHd3g5a1hKFiX7YKwY_aem_AcvkWDSn74ppbkRW-zQg45F3RaT4SvXLhFnlXpGUoOYXiJzw_LigwT5q_wAjH6pZgNHywnSoh3T2GA2SWNjecer4TgvVBBClPQO-O6BLAsjfavwFugsAAqAXrv8McuStvvw
見到有介紹中學部請到新校長,話之前在新加坡教育部做過,睇吓會唔會做返好D間學校啦。
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊