用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 各位子女自行已獲取錄既家長
go

各位子女自行已獲取錄既家長 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

希望你地可以PM報料俾我,等來年既家長可以參考,萬分感謝!

我好開心之前做既資料真係幫到家長選校呀~~

所屬校網:
就讀小學:
自行取錄學校:
獲取錄直資:
最終入讀學校:
自一學校:
有 / 無面試:
自二學校:
有 / 無面試:
學校估計 Banding:
專長 (音樂 / 體育):

1    0    0    0
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

自行中左呢間就真係大檸樂。。。

https://www.881903.com/news/local/2484232/%E6%98%8E%E6%84%9B%E5%8D%97%E5%8D%80%E5%8F%8A%E6%9D%B1%E6%B6%8C%E5%85%A9%E6%A0%A1%E5%90%88%E4%BD%B5-%E6%A0%A1%E9%95%B7%E6%9C%83%E6%8F%90%E4%BE%9B%E6%A0%A1%E5%B7%B4%E6%88%96%E4%BA%A4%E9%80%9A%E6%B4%A5%E8%B2%BC

今次擺到明係賣左2023/24的中一同學豬仔呀!你要合拼,應在今年的

「中學學位分配辦法」開始前就要公佈啦!你叫啱啱入左大抽獎的

好彩仲未截止仲改得),又或者自行已經收左的同學點算?

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

奥脫福 發表於 23-4-25 09:27
自行中左呢間就真係大檸樂。。。

應該冇乜人自行呢間B3校嘅,相信佢哋都係收唔夠生所以先會合拚去東涌。我哋幾時聽過搶手嘅B1校需要搞重組合拚㗎?

回覆樓主:

隔離有貼叫band3嗰唔要去執死雞,天不怕地不怕。話band3校風好的,一樣大把人揀,有麼?
‹ 上一主題|下一主題