用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 青衣龍頭小學,基督教嗰間。老師極無愛心 ...
發新帖回覆
樓主: rabbitbaby1
go

青衣龍頭小學,基督教嗰間。老師極無愛心   [複製鏈接]

之緣 發表於 23-11-6 16:11
有得祈禱,係咪郭怡雅? 定係呂明才? 因為我唔太認識青衣的教會學校,亨澤青澤都好谷應該都唔係HAPPY ...

樓主話龍頭學校,唔會係郭和呂吧

兩間澤都唔算龍頭,其實邊間呼之欲出啦

newcomer550 發表於 23-11-7 09:08
係龍頭轉走, 唔係轉去龍頭.

係呀,樓主話由青衣龍頭基督教學校轉走,去其他學校嘛,但唔知係咪係返同區學校

rabbitbaby1 發表於 23-11-9 14:44
飯後上音樂,美術, 普通話電腦堂嗰啲好過上中文英文數學啦

有二線小學,一個星期3日下午有堂,1日週會,1日課外活動

呢3日,初小下午係上音樂/體育/視藝/電腦/普通話,高小才有加主科

rabbitbaby1 發表於 23-11-9 23:07
欣賞呢間學校,我鍾意

百貨應百客,你和我都欣賞的學校,好多家長唔欣賞佢無亮麗的升中成績表

都係咁講,找一間適合的學校就好啦

你小朋友有你幫他找到一間適合的學校是福氣

rabbitbaby1 發表於 23-11-11 09:55
對你細個嘅遭遇深表同情  
相信你而家會為小朋友揀一間happy school唔係一間高壓嘅學校。
樓上有 ...

正如我上面講百貨應百客,再講落去,只會換來“你個小朋友能力唔夠,”的批評,搵到適合自己小朋友的學校就好了
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊