用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人會take 2024 聖三一中心的N班offer, 揮手區 ...
發新帖回覆
go

有沒有人會take 2024 聖三一中心的N班offer, 揮手區 [複製鏈接]

小朋友面試的時候表現好一般, 最後收到聖三一的offer.好擔心個網評好差。
有沒有媽媽會take offer?
   0    0    0    0

我都考慮緊呀

回覆樓主:

我個小朋友表現都係一般但都有offer,我應該會take,始終好嘅全日制幼稚園唔多。

xrrrrx 發表於 23-12-19 20:36
我個小朋友表現都係一般但都有offer,我應該會take,始終好嘅全日制幼稚園唔多。
...
但聖三一中心已經唔再係好嘅全日制幼稚園,校長同主任班高層淨係為自己,完全唔係以小朋友為先,就連打招呼咁簡單嘅事都願做,未走嘅舊老師好多都已經無心教學。
往年聖誕聯歡都有嘉年華,彈彈床同攤位遊戲,作為基督教幼稚園今年竟然乜都冇,完全無曬氣氛!!!

呢幾日係註冊日, 希望未交申請既媽媽可以先三思,
由開學都依家一個學期, 學校走左6位班主任, 包括N班, K1, K2, K3
其中一班什至去校務處搵個文員塞俾班K3做班主任當解決左, 個校長聲稱話佢夠資格架喇。學校上年已經走左10幾位教職員, 依家再走6位。學校最珍貴既資深老師已幾乎冇哂, 剩係既都受到諸多掣肘, 唔知下學期仲會走幾多位。
小朋友番到學校日日都可能見到班房唔同老師, 剛建立好師生關係, 聽日可能冇啦啦又轉左人, 對小朋友黎講一定係好差既事。

小心謹慎考慮吓先,變質中

我今日交了注冊費,感覺好好,你哋會報嗎
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊