用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 3月27日自行
發新帖回覆
樓主: hello^_^
go

3月27日自行   [複製鏈接]

Greensofa 發表於 24-3-27 10:20
兩個問題
1)若自一二收佐,基本上一定只可要自1? 無得大抽獎?在大抽獎表上只可填自1 的學校,對嗎?
2 ...

自一自二中,100% 必然係俾自一你,無得揀。
唯一可以揀係直資(如hold 住咗一間)跟自一,決唔決定直資抽飛。

大抽獎form 都不用填,因為你已經無份玩(但咁樣無份玩是開心事來的)
恭喜恭喜

lusanna 發表於 24-3-27 13:57
但係呢打嚟嗰位老師叫我哋喺统一派位個表嘅第一志願寫返佢學校就得喇喎, 而唔係唔使填!?
...

? 佢今日打俾你係咪話自行收咗你做「正取生」?
還是佢打俾你話唔收你,但你如果好想揀佢地,「大抽獎」可以把佢哋放頭位。
攪清楚今日「自行」有無成為「正取生」,呢樣好好好緊要啊!
Btw , 同步智方便上的資料怎樣寫 ?

最驚佢係攪錯咗,諗住放直資(如果有),而最後發現原來自行係無…. 咁就…..

PTL_L 發表於 24-3-27 18:56
今年真係好特別,好似所有嘅offer都係集中喺某啲人身上一係身懷幾個,一係一個都冇,但都係級頭 ...

之前有位開幾個post 嘅媽媽,知唔知佢最後點呀?佢好似無講最後決定and 今日是否有SPSS

PTL_L 發表於 24-3-27 19:11
聽網友講,佢應該有spss,不過唔知點揀喇,但你記唔記有一個私小級頭既,佢自一港華,自二忘記邊間喇,唔知 ...

IC,
港華嗰個post , 好似好耐無updated 了

babyhamster 發表於 24-3-27 19:21
今日自一自二都有打電話來,郵件就收到自一的,學校好快手!

恭喜
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊