用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 真心請教~西貢區校網 b3 抽飛匯知中學
發新帖回覆
go

真心請教~西貢區校網 b3 抽飛匯知中學 [複製鏈接]

西貢區校網 b3 想放棄匯知中學,去大抽獎,心大心細好煩。請求大家比意見。謝謝
小朋友成績都係B同C多,學習上領悟力不強,性格乖單純,會積極參加校內活動。
如果大抽獎,鄭植之或鄧英喜放第一位,是否有機會值得試?會否比匯知好?
   0    0    0    0

YSB 發表於 24-4-8 17:06
西貢區校網 b3 想放棄匯知中學,去大抽獎,心大心細好煩。請求大家比意見。謝謝
小朋友成績都係B同C多,學 ...
自行你揀邊兩間?

B3生讀匯知相對好,只是要比學費。

tpmon 發表於 24-4-8 22:58
B3生讀匯知相對好,只是要比學費。

學費1萬多d一年,算平,而且申請學費減免學生比例都幾高

比我會揀匯知、我覺得學生背景及質素幾好、老師又有心教學。如果係b3、我一定揀直資
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊