用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 TKO Deborah (Part 2)
樓主: hinhinmom
go

TKO Deborah (Part 2) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 2)

表妹,

悶就同我地傾下解啦         

醒目開學勳章

表妹,

咩事咁悶呀? 應該happy先係架, 因為仲有個幾鐘就收工喇~                     

wing530,

我都唔想o甘早啊        不過今朝我老公約o左朋友係樓下打tennis,吵醒o左stephanie,咪搞到我都無得訓儸         

醒目開學勳章

你想搵hinhinmom, 咪過去隔離搵佢囉~        佢實係度架!      

pinkpink就唔知喇, anson都有問eunice點喎~     

醒目開學勳章

fifi,

咁慘!          

可唔可以唔理stephanie住, 自己再去訓多陣呀! 我都係咁樣對anson架喎~        

wing530,

我都想啊。不過天氣凍,就算開住heater,都驚侷凍親。同埋侷好衰o架,會不停o甘撩我     

醒目開學勳章

表妹,

講d野比你聽, 昨日我革命成功呀~         

事原係....... 隻牛整左幾十張紙比個acw, acw叫我貼成一張紙, 其實係個"水牌"黎, 我開頭都唔知個嚴重性, 到我去左會議室開工喇, 一張張既puzzle攤開哂, 原來有56張A4紙呀!         足足有半張會議檯咁大呀! 我見到, 梗係唔做啦, 我做左就真係"痴"喇, 我咪叫個acw同contractor傾下, 叫佢地去plot圖囉~

隻牛又無出聲話反對喎, 我仲叫隻牛copy個file比我, 我再比contractor囉, 咁我又唔洗再打過麻~        

醒目開學勳章

fifi,

今日去邊呀? 有咩節目呢?

wing530,

今日無o羊特別的plan哦,下朝可能出銅鑼灣行,順便儸返架車。聼日可能同bobby去西貢。你呢?

醒目開學勳章

無啊~ 陣間湊anson囉, 佢今日上畫班, 咁李太會等埋我返黎, 我又無街去, 咪湊anson囉~

可能去下新都城掛~       

醒目開學勳章

係呀, 我昨晚係bess買左條"披肩", 我只識當頸巾用, 下次要搵你"指點"下先~       

醒目開學勳章

fifi,

你又話寫隻"冷"既牌子/code no.比我既, 咁我有時行開d冷舖, 我會幫你"look look"麻~   

hi
今日比vanna 返番海悅kids playhouse, 其實佢2 yrs old  開始已經返果到. 佢竟然放學話呢頭就比我玩, ms XXX (智趣)就唔比玩, 話好開心可以返kids playhouse.

今日都好凍vanna 鼻水都未收帶佢睇多次醫生, 去左東港城頤康Dr Lee. 無一個月唔睇一次...

各位德寶媽咪,

我阿囡將於二月份番德寶(富康)兩歲班,由於只會讀半個學期,唔想買全新校服,請問有冇媽咪能送出唔合身的冬,夏舊校服(部份亦可例如運動服),如有請pm, 唔該哂.
我是一隻精靈小綿羊 :-D

Dear all,

我開o左part 3啦,快D過去報到啦         

‹ 上一主題|下一主題