用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 琴行隨時改時間...激氣!
go

琴行隨時改時間...激氣! [複製鏈接]

琴行隨時改時間...激氣!

我個女學小提琴個果間琴行,經常要求改時間,仲唔好意思都無聲,無徵求家長意見,一改再改,就咁打個電話黎講低比印印聽就算。
後來我知道佢地因為D學生告假,想group埋D班,節省人手,他地恃住附近無競爭對手,唔休做,就唔理服務質素。
請問你地有無遇過咁既情況。

Re: 琴行隨時改時間...激氣!

你間琴行哬邊區架!

醒目開學勳章

大家D時間表已經固定左, 佢成日改時間會好影響學生學習進度。
如果間琴行咁自私, 不如 drop左佢, 參加學校D"小提琴"課外活動仲好。 :tongue:

karenkkl 寫道:
你間琴行哬邊區架!

西營盤

係琴行學就會有咁嘅情形,我覺得都係跟私人老師學好D,有咩都可以直接同老師傾,又唔使咁多限制。

adiana 寫道:
係琴行學就會有咁嘅情形,我覺得都係跟私人老師學好D,有咩都可以直接同老師傾,又唔使咁多限制。

佢地D老師係以自僱形式教琴,而琴行老闆其實係佢地以前既琴老師,現在請佢地幫手教琴,大家分賬,我已經直接同老師講過,又同老闆講過,佢地都闊佬懶理。

醒目開學勳章

Hi yanmachai,

Do you mean "VIOX" at the Third Street?

yanmachai 寫道:
[quote]
你間琴行哬邊區架!

西營盤[/quote]

kittylock 寫道:
Hi yanmachai,

Do you mean "VIOX" at the Third Street?

[quote]
yanmachai 寫道:
[quote]
你間琴行哬邊區架!

西營盤[/quote][/quote]

exactly !
‹ 上一主題|下一主題