用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無好鋼琴調音師傅介紹 ?
樓主: sunnyday
go

有無好鋼琴調音師傅介紹 ? [複製鏈接]

Re: tuner call 9090 8789

Dear Aries媽咪 and Heidi媽,

可否pm你地個tune琴師傅電話比我呀? Thanks!

國際鋼琴技師及調律師協會(IAPBT)會員

原文章由 LAKwoloon 於 05-10-31 19:52 發表
有個好好ga, 有經驗和細心, 懂得維修鋼琴,曾經在美國進修Piano Disc (可以tune靜音鋼琴) 和 最近我得知他在國內考國內高級鋼琴調音和調整技師。 上一次, 我個仔話部鋼琴腳踏有聲, 佢話小問題可以同我部鋼琴整一 ...

LAKwoloon,
Please kindly pm the tuner to me, thanks so much.

我都想知道呀....麻煩pm我....另外我想問你個師傅通常每次tune幾耐琴呢? 我家那個只係半小時...好似好求其咁

does ur piano tuner go to Yuen Long?

原文章由 LAKwoloon 於 05-10-31 19:52 發表
有個好好ga, 有經驗和細心, 懂得維修鋼琴,曾經在美國進修Piano Disc (可以tune靜音鋼琴) 和 最近我得知他在國內考國內高級鋼琴調音和調整技師。 上一次, 我個仔話部鋼琴腳踏有聲, 佢話小問題可以同我部鋼琴整一 ...

please PM me the info, thanks a lot!
‹ 上一主題|下一主題