用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有人收到 KTS o既結果未?
go

有人收到 KTS o既結果未? [複製鏈接]

有人收到 KTS o既結果未?

Re: 有人收到 KTS o既結果未?

他們話12月3日才寄信

請問KTS中文名是?
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~ 珍惜眼前人 :-)

九龍塘小學

Does anyone know if they will post it on line??

我都想知呀,雖然佢地寫話12月4日前會通知,但我d fd話d私校通常分兩批出信的,如果收話會早少少收到,唔收你的話就會遲d收,有冇收左信ge家長可以上黎講返聲呀????

Hi, Huisys,

我地又係呢度碰面, 近況如何?

我都好心急想早D收到消息, 事關上次SFA一役已慘遭滑鐵盧, 所以十分寄望今次會有好消息!

如果真係會分兩至三批寄出既話, 我都希望大家可以早日收到通知信, 一齊高興下!

之但係, 私校好似高主教咁, 好似係一次過寄出取錄同備取信喎!

點都好, 邊一位家長有好消息, 記得上嚟通知大家, 等大家都可以高興下同恭喜下你地!

OnHo

OnHo 寫道:
Hi, Huisys,

我地又係呢度碰面, 近況如何?

我都好心急想早D收到消息, 事關上次SFA一役已慘遭滑鐵盧, 所以十分寄望今次會有好消息!

如果真係會分兩至三批寄出既話, 我都希望大家可以早日收到通知信, 一齊高興下!

之但係, 私校好似高主教咁, 好似係一次過寄出取錄同備取信喎!

點都好, 邊一位家長有好消息, 記得上嚟通知大家, 等大家都可以高興下同恭喜下你地!

OnHo

hihi OnHo,

都無咩新進展呀,星期二去左St. Joseph 交左留位費囉,上次考SFA唔收,而家都係等緊KTS消息!!!

希望大家都有好消息~~~

各位bk家長:

我啱啱打電話去KTS問過, 職員話已經响昨日寄出信件, 即係話有家長可能今日已經會收到通知信!

請收到通知既家長, 記得上嚟呢度報喜同報料, 等大家都戥你地開心吓!

先祝各位都有好消息!

OnHo

今早已收到信了, 囡囡已被取録!  

just received it!  will be register on 22-Dec;
Hope all waiting parents same as me       

我個妹剛到KTS睇消息, 佢個女收咗啦!!
佢個女係讀"根德園".....

yaumama, FM8004, doraemon.lau:

恭喜晒!我屋苑仲未派信, 好心急呀!希望都有好消息喇!

OnHo

What do you mean to go to KTS to see, is it published on thw website or the school board? Thanks
FM8004 寫道:
我個妹剛到KTS睇消息, 佢個女收咗啦!!
佢個女係讀"根德園".....

We receive the admission letter too! Good luck to others as well!!!     

My daughter is admitted also. Good luck to others     

我囝囝也收到取錄信了, 真的好開心, 希望BKmami都有好消息.     

我囝囝都收到信喇,希望繼續聽到大家ge好消息   

我仔仔都OK左, 萬歲, Hurray!

Hi, Huisys,

我地既仔仔有機會做同學仔喎!

希望有更多BK家長收到好消息!

OnHo

我囝囝也收到取錄信     
‹ 上一主題|下一主題