用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

好彩我成日Keep住睇,如果唔係真係會追死人架

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

pelie 寫道:
各位,真係十萬個Sorry     
原來我一月七號果日我係要去還神。所以我7號果日唔得啦!!

媽咪聚會
時間會1:30開始,大約3個鐘
價錢: 每位$158 (Tea Buffet)

7 Jan, 06
1) Chilly
2) Kinnie/Jzx171
3) Tiffany/小B維維
4)Grace/Kwanpui

8 Jan, 06
1) Pelie
2) Chilly
3) Kinnie/Jzx171
4) Tiffany/小B維維

Pelie,

柏霖點ar, 有無胃口

[url=http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8QZNnLNqzcMN6 ][size=large]維維根德校園相[/url]

小B維維 寫道:

[quote]
pelie 寫道:
各位,真係十萬個Sorry     
原來我一月七號果日我係要去還神。所以我7號果日唔得啦!!

媽咪聚會

7 Jan, 06
1) Chilly
4)Grace/Kwanpui

8 Jan, 06
1) Pelie
2) Chilly
[/quote]

請問今次向邊到聚會.小朋友幾錢位呢??

appleycma,

今次係c9聚會, 小朋友冇份
地點係沙田馬會

小B維維 寫道:
appleycma,

今次係c9聚會, 小朋友冇份
地點係沙田馬會

小B維維,唔該哂妳先,等我又去埋一份,7號星期六見la!!!

媽咪聚會

7 Jan, 06
1) Chilly
4) Grace/Kwanpui
5) appleycma

8 Jan, 06
1) Pelie
2) Chilly

Gicobaby
等我地下次gathering 傾餐飽先!

Gicobaby, ArgusMum, Joy_E
點解我甘火....因為sara真係好無心機, 我都係要佢坐定定熄晒電視, 係一個好安靜ge 環境下做工課, 但係佢就好似個pat pat 起釘gan, 劃2, 3 條, 一時pa 係台度, 一時話要坐地下, 劃劃下話要coloring......呢樣果樣, 攪左半個鐘都只係做左d d, 激到你想C.

媽咪聚會

7 Jan, 06
1) Chilly

8 Jan, 06
1) Pelie
2) Chilly
5) Sara-mama

Cyrus123到   

99今早帶Cyrus 去c dr.昨日佢一飲奶一咳就勁嘔    聽99語氣怪我冷親佢個孫 又話尼排興胃炎...short ge,Cyrus冇燒,點會有炎症。D天氣忽冷忽熱,D衫又加又減,好易中招 唔通放假都唔出街玩咩

Argus mum:
Part 5 lar, 咁你知5知我話send左email比你呀 1晚姐,就開新part,掂呀     

唔係嘛,尋晚人地早少少收工(bk & office)

媽咪聚會

7 Jan, 06 (Sat)
1) Chilly
6) Central

8 Jan, 06 (Sun)
1) Pelie
2) Chilly
6) Central

媽咪聚會

7 Jan, 06 (Sat)
1) Chilly
6) Central
7) byychan

8 Jan, 06 (Sun)
1) Pelie
2) Chilly
6) Central

小B維維

好鬼c羨慕,維維有咁多校園回憶呀    你真係好勤力同佢影相呀,而且維維又咁乖企定定望著鏡頭添    相比之下,我就少好多相喇,我又懶,hb唔會

pelie

不如7號

cyrusmum,

lambert尋日又係嘔, 好番無耐, 都無去街, 只係去church室內玩, 所以今期無人入到位話我冷親佢 (做阿媽通常都係個仔病被人話, 但老人家梗係錫個孫多過我地啦, 睇開d, 唔一定99, 我媽咪都一樣), 其實醫生話佢個肚好多風所以嘔(只係一次, 嘔左d風都無事lu), 去到診所不知幾生猛, 呢次都有發燒, 但無感冒, 我當佢發骨節, 估佢燒埋今日.

cyrus睇完e生未??

Cyrus123 寫道:
Cyrus123到   

99今早帶Cyrus 去c dr.昨日佢一飲奶一咳就勁嘔    聽99語氣怪我冷親佢個孫 又話尼排興胃炎...short ge,Cyrus冇燒,點會有炎症。D天氣忽冷忽熱,D衫又加又減,好易中招 唔通放假都唔出街玩咩

Argus mum:
Part 5 lar, 咁你知5知我話send左email比你呀 1晚姐,就開新part,掂呀     

mcheung/小b維/joy_e
作c你地呀.   
見我離線就夾埋笑我??
人地bk上左腦麻...
我呀...send e-mail比客時,個名都試過用左argusmum呀..   
有無發開口夢就真係要問下我hb先知喎..   
mcheung 寫道:
要問下佢hb先知啦.......   
[quote]
小B維維 寫道:
唔知ArgusMum會唔會發開口夢都係講bk呢   

[quote]
Joy_E 寫道:
mcheung:

咁咪即係話佢連沖涼個心都掛住上BK lor    c未[quote]
mcheung 寫道:
點解你沖沖下涼,會諗起Kitty ga..........   
[quote]
[/quote][/quote]

pelie

你冇攪錯到,金桔園k1既家長係咁ga ma    咪係成日唔睇仔,掛著上bk law      有需要既時候,又唔上廁所      有d就無心工作,好似阿邊個咁,咁失策,會將公司d野send埋比我地,又將bk message send比d客呢     
pelie 寫道:
有冇攪錯,冇上幾個鐘Part 5就巳經有4頁拿   

小B維維

維維日日都要被你仆暈至
‹ 上一主題|下一主題