用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 6]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 6] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 6]

去晒邊ar 做mud唔講野

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 6]

我要去 啦!明天我要7點起身去還神呀

髒黎今日真係唔夠侯,話咁快個個上黎報到! 快的搵人攪多次gathering, 唔係我生時無得join!   
I went to Shatin New Town Plaza tonite, too! 去左Citysuper!

係啦, Pelie快d攪啦, 唔係Chilly坐月時冇得出來反架 :cry:

Chilly 寫道:
髒黎今日真係唔夠侯,話咁快個個上黎報到! 快的搵人攪多次gathering, 唔係我生時無得join!   
I also got Shatin New Town Plaza tonite! 去左Citysuper!

Rain rain song 歌詞

最近我個仔唱rain rain go away, come and .....唔記得,
有沒有媽咪知道如何唱下去?

好似係rain rain go away, come again another day,rain rain go away, little tommy want to play. 如有錯誤,請原諒

Thank you very much!

rain rain go away,
come again another day,
rain rain go away,
little tommy wants to play
appleycma 寫道:
好似係rain rain go away, come again another day,rain rain go away, little tommy want to play. 如有錯誤,請原諒

你地真係唔比Pelie停下來呀   
小B維維 寫道:
係啦, Pelie快d攪啦, 唔係Chilly坐月時冇得出來反架 :cry:

[quote]
Chilly 寫道:
I also got Shatin New Town Plaza tonite! 去左Citysuper!
[/quote]

你依家報左邊度的英文班??
ArgusMum 寫道:
你地係攪既我就去....
不過2月開始星期六下午要同亞仔上英文班..星期日又要學琴..
不過唔緊要,唔係第一堂既,,由daddy帶佢去都得..   

:tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:

小B維維 寫道:

[quote]
Chilly 寫道:
[/quote]

pelie,
你無出街呀!!
我今日都無出去, 係屋企好勤力將的DV帶轉做DVD呀!由12點until now!!

pelie and kinnie,
thanks for organising such a wonderful gathering for KV moms! it is a very nice place      
pelie,
my little daughter loves the late coming christmas gifts, thanks    

Chilly,
今朝一早就去左還神呀!攪都成2點先回到家。?左一陣都冇出街啦,一陣要過我媽咪度食飯。你咁勤力呀

heimom,
你囡囡鐘意就好啦!如果上次佢都來到的話,我諗佢會更加開心呀

mcheung
未報架,不過會報幼聯,我打左電話去,佢地話二月開新班,遲兩個星期通知我報名喎...
今次我搵到英文班,都係全靠你咋....    
mcheung 寫道:
你依家報左邊度的英文班??
[quote]
你地係攪既我就去....
不過2月開始星期六下午要同亞仔上英文班..星期日又要學琴..
不過唔緊要,唔係第一堂既,,由daddy帶佢去都得..   
[/quote]

小b維維

我已經籌備緊架啦..今日去左又一城間麥當當...但係d staff話佢地又一城呢間唔做喎....
我仲揾緊其他呀...
到時你地一定要比面出席呀..   
小B維維 寫道:
Argusmum,
唔緊要, 我等緊Argus個party ar :

Argusmum,

我之前都問過又一城, 諗住地點就腳, 點知佢冇得攪 :cry:
我緊係來啦, 驚你唔請我咋 不過你唔請我, 我都會自己來     

Argusmum,

係邊區ar 逢星期幾 如果就到不如一齊上, 有個伴嘛(我指維維同argus, 咁我同你就去濕平      )

咪咁講lar!你報邊區幼聯上堂呀?
mcheung
未報架,不過會報幼聯,我打左電話去,佢地話二月開新班,遲兩個星期通知我報名喎...
今次我搵到英文班,都係全靠你咋....    
‹ 上一主題|下一主題