用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心學校 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2
樓主: vc
go

嘉諾撒聖心討論區~~ part 2 [複製鏈接]

Re: 嘉諾撒聖心討論區~~ part 2

little_cy:

我個女係nc-3呀.你呢?

NC3, me toooooooo, 係米個個課室呢.... 可能我地見過喎

little_cy:

咪係佢平日上堂果個課室囉,ncc班果個.咁你認唔認得我個女?我唔係個個星期都帶佢去上堂,而係同我老公alternate咁帶.你囡囡叫咩名?

^O^,
我個女以前係NC5, 最近小朋友分左組, 我個女去左NC3, 有d去左nc2, 我吾係NCC呀, 我個女係NCD, 叫做Stefenie, 等我下次認下你囡囡先.  星期六, 通常都係我帶阿女番學, 不過吾會陪佢一齊上, 放學至接番佢.  我個女眼大大既呢, 長長地頭髮, 通常都扎著頭髮既.

little_cy:
等我上shck個網昅下你個女先.

琴日收到大滙演既dvd,雖然cut左d唔得原汁原味,但見到自己個女唔怕醜表演,覺得好開心呀!

我都係, 琴日同阿女坐定定係到睇, 呢,.... 我個女米係陳神父祝禱, 企係佢隔離個個law (曾老師個邊)!!
^O^ 寫道:
little_cy:
等我上shck個網昅下你個女先.

琴日收到大滙演既dvd,雖然cut左d唔得原汁原味,但見到自己個女唔怕醜表演,覺得好開心呀!

little_cy:

he he, 個鏡頭影到d人好細粒,我唔好眼睇唔清你個女個樣.
但我睇過ncd am同pm班,都搵唔到有小朋友叫stephanie喎!你個女中文名叫咩名呢?

anyway,我2月11號應該會帶個女上堂.

係呢,你過女轉左黎nc-3上phonics,係代表nc-3係精英班定um 春班呢?   

我個女冇英文名shown係到架, 佢叫黎卓x, 係NCD pm...
轉左黎nc-3上phonics,係代表nc-3係精英班定um 春班呢, 我都吾知呀, 不過我只係知以前教開個個姐姐冇教, 吾知係米咁, 縮落幾班到law.
hey, what's yr name of your girl?  she is am class or pm class (hee, sorry i forget it)
^O^ 寫道:
little_cy:

he he, 個鏡頭影到d人好細粒,我唔好眼睇唔清你個女個樣.
但我睇過ncd am同pm班,都搵唔到有小朋友叫stephanie喎!你個女中文名叫咩名呢?

anyway,我2月11號應該會帶個女上堂.

係呢,你過女轉左黎nc-3上phonics,係代表nc-3係精英班定um 春班呢?   

放年假!有乜地方去     

想問下朝早係quarry bay幾點要上校車?thanks

Sindy,

Did they accept your son in am session?

vanessamom 寫道:
Sindy,

Did they accept your son in am session?

想返上午

Sindy,

oic, now in nc or 06 Sept nc???

My girl is very happy in S.H., Thanks very much!

vanessamom 寫道:
Sindy,

oic, now in nc or 06 Sept nc???

My girl is very happy in S.H., Thanks very much!

今年九月,唔駛客氣......無揀錯就好啦...轉校真係好多考慮架...好就好...唔好比人怨架麻.....   

sindy,
好耐冇見你喇

Little_cy 寫道:
sindy,
好耐冇見你喇

係呀.....就黎就成日都見我啦.......

得閒幫我打聽下幾時上車丫.....thanks

靜藍媽媽,
你呢, 駛吾駛去拜年呀.  我除左初一之外, 跟著就自己時間, 因為我去旅行, 所以今年吾駛番佢到拜年.  原本諗著初二帶阿女去disney, 但我老公又話驚多人..... 依加未知呀.....
靜藍媽媽 寫道:
     放年假!有乜地方去     

上車?? 咩野上車呀, 吾明喎

Little_cy 寫道:
上車?? 咩野上車呀, 吾明喎

上午班上校車時間

sindy
i m pm class ah
‹ 上一主題|下一主題