用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想找創意畫班(HK side)
go

想找創意畫班(HK side) [複製鏈接]

想找創意畫班(HK side)

請問中西區-南區有沒有創意畫班?想找可以真正讓小朋友發揮創意, 不是抄畫的畫班,不知道有沒有好介紹   
謝謝

Re: 想找創意畫班(HK side)

海怡的Kid-A, 很creative的,小女讀得很開心,日日都話要去.

我依家同其他BK媽咪組緊班,希望開多一班,等我女玩多日,如果你有興趣可PM我.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

我個女在西營盤奇傑創作坊學

中環的甲子園,老師教得很好,小朋友可以有自己的空間發揮創意,佢地唔主張抄畫,所以雖然畫題一樣,但個個小朋友畫既都唔一樣。幾唔錯o家

http://www.artxtra.hk

little dynamites 有一堂叫Make & Paint, 幾有趣....好玩....

我個囡都係度上架, 我覺得幾好ga, 唔抄畫, 亞囡依家油colouring book都好左好多, 唔會單一顏色及唔會油出界.

yanmachai 寫道:
我個女在西營盤奇傑創作坊學坐六年,佢地創意與技巧並重,唔抄畫,攪到我個女日日返屋企都自發 自己猛畫畫,我知到有D南區的家長都帶小朋友去學。
Tel:25407741(sai Ying Pun Centre)
Tel:21231159(wan Chai Centre)
‹ 上一主題|下一主題