用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]

del

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 11]

argusmum,

尋日argus話無波, 坐門口地上, 唔開心, 根住lambert同佢一齊玩跪地先開心番咋!

byychan
見到argus同傑傑咁friend,真係好得意,傑傑好識照顧argus架,有野就會預埋比argus,見argus唔食野,又會叫佢快d識......好鬼攪笑架..
而argus今次病完之後,脾氣好嗅呀....一唔鍾意就反脾四,真係要好好教訓下先得..
小b好得意呀....我見佢走埋棵榭到,自己笑,好鬼可愛呀..   
byychan 寫道:
argusmum,

尋日argus話無波, 坐門口地上, 唔開心, 根住lambert同佢一齊玩跪地先開心番咋!

Cyrusma,

Thanks for letting us to have such a wonderful birthday party and thanks for the gift to Cheri, she loves that very very very much, she even took that to dinner together.

I will email to CECES and inform them that Cheri will continue to the course.

ArgusMum,
How about you? Argus will continue to study at CECES, right? So just call them first.

del.

argusmum,

我想細b玩, 佢又四圍走, 但我又要拍照(結果拍唔到, 佢成日郁), 佢唔怕羞, 邊個撩佢玩都ok!

kitty,
lambert同小b都有咳, 呢d天氣好多小朋友病, denise可能係小事, 唔好咁快擔心.

小b維維

我放心啦,我點敢同你爭呀     
小B維維 寫道:
   你讚Central定我先    我估你讚Central
mcheung 寫道:
Part 11..........果然高效率   

byychan

講真,我真係好佩服你, 帶住兩件化骨龍...

小b好活潑, 好得意, 皮膚白雪雪紅bob bob, so  cute!

byychan 寫道:
argusmum,

我想細b玩, 佢又四圍走, 但我又要拍照(結果拍唔到, 佢成日郁), 佢唔怕羞, 邊個撩佢玩都ok!

kitty,
lambert同小b都有咳, 呢d天氣好多小朋友病, denise可能係小事, 唔好咁快擔心.

ArgusMum

honey小b維維中左六合彩都唔會話比我地知啦     
ArgusMum 寫道:
honey
似啦似啦....又搬屋,又買手提電腦...好富貴呀..
一定係中左六合彩     

小b維維

嘩!你有咁多頭住家ga 即係一間係平時住既,一間係渡假用既      我明白晒喇      咁老老實實,你間渡假屋幾時可以open比我地去渡假呀
小B維維 寫道:
有1家3口唔返屋企住,  搬左番99度住仲落地生根 家陣99 d 親戚係外國返來唔知住幾多日, 咁一家3口要搬番屋企, 屋企mud都有, 就係冇電腦     
之前忙著執2間屋, d傢私係買係99度用 (之前間房放雜物, 而家買晒傢俬, 等d親戚走晒, 1家3口又搬返去住仲要多間房      )
故事講完

kitty&諗住生bb的mami,

我小b在胎中飲保x一公升裝全脂牛奶, 但lambert係飲local脫脂奶, 我估營養成份不同, 都有d分別架(雖然lambert以前白過現在)!

cyrusmum,

尋日我工人話你的客人中位五六歲小朋友的父母, 係佢以前僱主親戚(尋日有相認), 因為果對父母結婚時, 我工人都有去!!

sheliawychan

係呀      你日日都會見到諾行ga 我都好想知道佢

byychan

我晒開相

central,
ic.  今次多相嗎? 幾時有得睇?

[quote]
Central 寫道:
byychan

我晒開相

nicki

小b維維99間屋同埋佢間渡假屋有幾豪我就唔知,只係知道99

byychan

我唔想帶去旅行喎      不如約你食晏睇相啦,反正我仲欠你$25(上次食飯唔記得比番$你),都係時候要還架喇     
byychan 寫道:
central,
ic.  今次多相嗎? 幾時有得睇?

Central,
講開晒相,我好鐘意去快X美晒相架,因佢地晒出來d相靚d,同埋有退相服務 但價錢就貴d :cry:
我想問Kodak有冇退相or重晒架service架

Central,
你地個中環聚餐都好耐冇

Pelie
我都係快x美晒相架..
但佢地間間既價錢都唔同既...我晒開果間就4R--$1
ARGUS由出世到而家,我已用左5本600張既相部LU..呢兩次既生日會相都未晒,我要買第6本相部先得..   
pelie 寫道:
Central,
講開晒相,我好鐘意去快X美晒相架,因佢地晒出來d相靚d,同埋有退相服務 但價錢就貴d :cry:
我想問Kodak有冇退相or重晒架service架
‹ 上一主題|下一主題