用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 PN 係咪多數收 AUGUST足 2yr old大仔先? 遲幾個 ...
go

學之園 PN 係咪多數收 AUGUST足 2yr old大仔先? 遲幾個月入學係咪要 waiting list? [複製鏈接]

學之園 PN 係咪多數收 AUGUST足 2yr old大仔先? 遲幾個月入學係咪要 waiting list?

我覺得 BB 表現都唔錯!
MISS 臨走時仲同 BB 講遲 D 見!
仲諗住實得........  

校長好似話會收AUGUST 足 2-YR OLD 先, 都唔知 waiting list 機會大唔大...... 又唔想 bb pn 去太遠讀!

Re: 學之園 PN 係咪多數收 AUGUST足 2yr old大仔先? 遲幾個月入學係咪要 waiting list?

住報了邊間?住係邊區呀?

Re: 學之園 PN 係咪多數收 AUGUST足 2yr old大仔先? 遲幾個月入學係咪要 waiting list?

青衣

我仔七月中出世,報了學之園凱帆校,收左讀上午班. 唔知和年齡有冇關喎!!! 不過我想足歲會著數少少啦!
‹ 上一主題|下一主題