用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 聖安德烈小學
樓主: 法子
go

聖安德烈小學 [複製鏈接]

Re: 聖安德烈小學(net40)

係呀
真係好難得d老師會咁架
最好o既就係佢抽左我個大仔落樓下
一位老師對六位學生黎教
果位老師真係好有心機教架
因為呢D學生都幾........麻煩
要好有心機先教得好

BEAUTYYENYEN 寫道:
最緊要有老師支持,如果老師都不覺得煩去教,又真係好難得~

D人咁衰架
果日我岩岩要搞我爸爸身後事
所以11點先到
仲要早餐都唔食趕去
去到已經見到D人嗌哂交
我個(醜)係726號
12點9就知道結果
開心都手都震埋
haha
都係時候瞓喇
聽朝仲要整早餐俾仔女食
聽日再傾過啦
BEAUTYYENYEN 寫道:
我話睇結果果日,我九點鐘到,排第50因為有個人打尖

果個人識我前面個人,跟住又話趕住返工,跟住我前面個人嗌佢派我前面,不過我當時都緊張到死,所以算,如果唔係實鬧走佢
乜真係咁多人呀~  

請問聖安德烈小學校長是邊位? 我諗住去叩門, 起碼要知校長個名   請問叩門係咪一定要親自去? 寄個profile去唔知得唔得呢

真係唔知播
只係知~應該會係基榮下午校校長
同埋聖多馬下午校校長
不過就唔知邊個係正邊個係副校長喇
如果你去叩聖多馬校長係林鳳儀
如果係去叩基榮門咁校長係陳敏鸞
不過我派呢一個註冊証都係叫我去聖多馬
我諗你最好填林鳳儀校長搵陣
但係~基愛當日分2間學校
上下午校校長調轉左
不如你打去問問啦
電話 :27793076
叩門緊係要親自去啦
因為我都試過
佢都係要你信同埋出世紙~相咁上下o既野
有d野都要填架
最好搵張推薦信去~
你緊係親自去好啦
Peanuts 寫道:
請問聖安德烈小學校長是邊位? 我諗住去叩門, 起碼要知校長個名   請問叩門係咪一定要親自去? 寄個profile去唔知得唔得呢

st andrews 0既校長叫"周瑞忠,係現在青衣主恩校長,
9月會到st andrews 做校長       

揚莉煒媽咪,
初初見到你名時,我即刻想起"太空人"呀!!!

BEAUTYYENYEN,
中文梗係得la~~大家互相認識下.

真的嗎 ??  那青衣主恩由誰人接任校長 ?  因我都會去叩青衣主恩門呀@.@'

法子 寫道:
st andrews 0既校長叫"周瑞忠,係現在青衣主恩校長,
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

LOOLOO,
真的!
青衣主恩由誰人接任校長 我也不知,
只知周校長好得,令青衣主恩係短短時間內攪得有聲有色.

家長們對校長的評價十分好,聽說他將青衣主恩小學辦得有聲有色呀!相信他是一位富有經驗的領航員.

法子果然利害
咁早就知邊個係校長haha
法子 寫道:

good^^
羊咩咩太太 寫道:
家長們對校長的評價十分好,聽說他將青衣主恩小學辦得有聲有色呀!相信他是一位富有經驗的領航員.

我都係仔女講我知~我先知
法子 寫道:
揚莉煒媽咪,
初初見到你名時,我即刻想起"太空人"呀!!!

法孑
我認識有人1英華,2聖安德烈,3基福....但派左第8.
另一個 1英華 2 聖安德烈 3寶血.....但派左第4旅港開平.
2個都去叩門law...   

佢叩那間, 英華不接受叩門??

lamsuetwai ,
派左第8個個,佢話會叩英華(不過佢話一定冇機la),聖安德烈,聖福,聖紀文,荔天,善導,旅港開平..佢依家最想入聖安德烈law.
另一個 派左第4,佢話唔會叩英華喎.旅港佢又唔係咁likey...佢叩 聖安德烈  & 寶血,依家又係想入聖安德烈...

嘩~都好多人入聖安德烈
但我記得~叩門o既機會率真係=0.001
我問過一d好o既學校~果陣
百幾個至幾百個學生~爭一至兩個位咁架

咪就係law..依家個個派唔到英華,就話想入聖安德烈...
學校邊有咁多位呢!
百幾個學生~爭一至兩個位,邊有咁易.........
其實咁睇...將聖安德烈放係第2都未必入到喎....

我就係知~係仔都會揀英華
所以我就將呢2個調轉放
唔係我諗聖安德烈都入唔到呀
好在o者
仲有o既係
如果第一次自選係呢一間學校入唔到
之後大抽獎都係揀呢間
入o既機會率都高d架

法子

2個一定比你感染
‹ 上一主題|下一主題