用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 03年5月出生 / 2007年要入 k1 的將軍澳家長 ...
go

03年5月出生 / 2007年要入 k1 的將軍澳家長 [複製鏈接]

03年5月出生 / 2007年要入 k1 的將軍澳家長

大家計劃左出年揀邊間學校未阿..

Re: 03年5月出生 / 2007年要入 k1 的將軍澳家長

del

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

Re: 03年5月出生 / 2007年要入 k1 的將軍澳家長

只是有點奇怪, 2003出生唔係 2006入k1嗎?

我女女2003年3月,今年9月讀k1啦!

我的仔仔03年1月,朋友的囡囡03年9月都係今年入k1的。
一歲後的照片 三歲後的照片 [url=diary.blog.webs-tv.net/ccbaby201314]小曦的天空部落格[/url]

我囡囡都係03年11月出生,佢今年9月入k1

我都係因為咁所以入黎睇下佢有無搞錯到呀,我仔03年,都係今年入k1呀

噢!!!!
原來我打錯左係04年5月出生
‹ 上一主題|下一主題