用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔

yinyin,
9月4日喺City Hall正式表演應該係open to public, 係唔係呀? 因我只買咗2張飛, 點知我daddy & mommy 8月30日黎香港, 可能我需要多2張飛.

safarimama 寫道:
ianmami,

8 月20日合唱團表演, will it open to public.... can 06 mami go to see?

ardnas65, 我個仔仔由n 班入讀km 已經2年啦.... 仔仔都好開心你可以去呢個topic 最前的一頁看d 家長意見啦...  

ianmami 寫道:
yinyin, 8月20 日玩完成2:00 左右回到家3:00... 你一齊無...

carson_mum, call call michelle 一齊啦...  o甘可以早d 訂位

係未決定8月20 日呀??

dear all
如果你地真是決定8/20去, 就預我2大2小

ianmami
如果我地走先, 我可以車埋你走, 佢地可以繼續玩
但是是否真的8/20 7:00集隊 我忘記了,我今晚再問問老師.

danielboy
入場卷在大會堂是有少量免費派發是給公眾人仕.

每年陳亮老師演唱會扣除開支都是全數捐給香港耆英會.但你可以在km office 買$50一張, 即是你買了門卷已做了善事, 而自已仔女有份演出意義是更大的.出錢出力   

ardnas65
其實每間學校都有優點及缺點, 只是看是否適合家長理念
不如你去 km website 去感受下, 記住要看下學校的校刊. www.keenmind.com.hk

carson_mum, 8 月20 日 or 8 月13 日都ok... 點呢.................    謙媽你在何方... 你去嗎.......

ianmami,

唔該你d中文字, 我會同小朋友溫,
你地如果知道邊日去再通知, 我pm了電話比你

ianmami/ yinyin,
唔該晒呀... 其實我自己都無矛盾.... 連我自己都唔知想點...  

Ianmami
黃金海岸你預我2大1小先啦

ardnas65, 慢慢分析下再諗下law. 仲有時間.

ianmami,
唔該晒.. 頭先打左電話去劍鳴, 佢地話11月開始interview, 10月前入表都得.... 我諗我有好大可能會同佢報幾間, interview左收左先再決定.....

ianmami,

我想問你, k1的認字, 係咪有圖畫幫助的?

many thanks

ardnas65, 係啦, relax 下先...

EvaFong88, 有圖比佢睇ka>

我想問會唔會有人農曆7月14 做大壽架?

Carson_mum,

你講真定假,咁驚?
我諗最好就搵另一日囉!
邊個咁意??

carson_mum, 唔係呀, 生日個個玩野定係幫佢攪生日的人玩佢呢   

想問各位, 你地升k2的小朋友, 有沒有返劍鳴的暑期不班,我住同個仔報後的兩個星期, 等佢適應環境, 你地有嘜意見??

EvaFong88, 我仔仔參加最尾個2個星期之暑期班.

ianmami,

我個仔都係.諗住等佢可以同小朋友熟d

EvaFong88, ianmami
你哋都覺得"玩野",    話說係我叫個同事8月7日做D嘢, 但佢答我: "唔得呀! 唔記得同你請假tim, 我"邊個"個"邊個"果曰係廣州做大壽, 我7 & 8號都要請假".. 我巳經火滾, 再望吓個日曆    我同佢講 "8月7日係農曆7月14wo, 你個"邊個"都幾搞嘢wo.....    

Carson_mum,

hehe我係8月8日生日架, 有時都會撞arm7月14
‹ 上一主題|下一主題