用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫
樓主: SHRILEY
go

兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫 [複製鏈接]

10/7沙灘裝你地會點著呀?我幫仔仔買左件夏威兒feel既恤衫、背心+短褲+底筒con仔+副太陽眼境,咁著得唔得嫁?
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

10/7沙灘裝你地會點著呀?我幫仔仔買左件夏威兒feel恤衫、背心+短褲+底筒con仔+副太陽眼境,咁奢可以嗎?
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

10/7沙灘裝你地會點著呀?我就幫仔仔買左件夏威兒feel既恤衫、背心+短褲+底筒con仔+副太陽眼境,咁著可以嗎?

呢個新板好似麻麻地喎 不過大家都要多d上

我囡囡都唔到AM班, 好失望...

沙灘裝都係著 背心衫, 短褲, 涼鞋, 太陽眼鏡, 囝囝想帶埋水泡, 唔知可唔可以呢
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

我個女仲加

喂點解new bk 出唔晒d字

我個女仲加

放暑假la 不過4圍去學野, 仲busy過返學
原文章由 hviy 於 07-7-12 16:16 發表
我個女仲加

原文章由 hviy 於 07-7-18 12:18 發表
放暑假la 不過4圍去學野, 仲busy過返學  

hviy,

我地轉左k2版呀, 快d過個邊啦.  囡囡升邊班呀???
[url=[img][/url]

兆麟苑聖彼得堂 07-08 升k2家長朋友入來傾吓

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1049327&page=6#pid17943818

原文章由 SHRILEY 於 07-7-20 13:33 發表

hviy,

我地轉左k2版呀, 快d過個邊啦.  囡囡升邊班呀???
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>
‹ 上一主題|下一主題