用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 值得讚揚之出版社
go

值得讚揚之出版社 [複製鏈接]

值得讚揚之出版社

Hi all parents,

前天曾在BK講過以下事件 (請參看以下文章),結果書昨天已收到,書價錢只是$16,但其服務值得讚揚,郵費$2.8都無叫我俾,就算出版社願意零售,我都要搭地鐵去柴灣買呀 !!!  

9月4日寫道:{ 唔該曬你地提供既資料 !!  我欠三本書有兩本在旺角天利行買到,最後個本 "天利行"售罄,但個位姐姐仔俾左出版社既電話我叫我打去問,今日打電話去出版社,我問有無得直接去買,竟然佢答做法可以如下:

叫我17:00前入$ 到書局戶口,傳真收據並寫下回郵地址及收信人,佢收到資料後,明天寄書,後天應該到我家,若後天未收到書,再致電出版社,佢地會想辦法呀 !!!  

太好啦, 我只是訂一本書 , 共銀 ....................$16 咋,佢願意寄俾我呀,仲無話要收郵費喎 !! 暫時未知有無咁大隻'哈嗱'
隨街跳,但無辦法只可以信佢呀 !!!! 希望$16不會石沈大河,書亦能安全到達,到時可再報料讚揚此書版社 !! }

非常感謝海鷗出版社 !!!!           

醒目開學勳章 王國長老

Re: 值得讚揚之出版社

咁我都要讚下newise出版社, 我又係欠一本書, 跑晒港九新界都搵唔到, 結果上網search左出版社個電話, 打去, 有位先生聽, 佢都俾晒isdn no., 又話俾我知邊間書局有返貨, 仲俾埋電話我問
最後間間書局都無, 我又打返去newise, 果位先生話我可以去買, 不過佢地o係全灣工業區, 我就要求佢速遞俾我, 收@19.4charge, 我覺得價錢ok
而家我收到本書喇 雖然用多左$19.4, 不過總算一天都光晒

Hi Charlotte_mom,

又見你呀! 早晨 !

首先非常感謝你俾左天利行電話我,我先知旺角有分店呀wave:

昨晚收到本書時都仲係唔相信係事實呀!我連郵費,車費,時間都慳埋,掂埋心水等書到, 幾好運!

多謝你!

醒目開學勳章 王國長老

唔駛客氣, 我女女學校都係用天利行, 反轉張書單就有晒電話啦   
‹ 上一主題|下一主題