用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔 - II
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 - II [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔 - II

Hi, Eva,

早少少走都唔太過! 咁聽日見!
仲有xxl都係!

HI, Eva,

屋企果件唔係好”大件事”掛?!

OnHo,
唔係大件事, 明天見到再傾la!!

HI all, 你地返去做義工開心嗎.. 我同eva 你yau miss 左一次見面啦..

ianmami,

我都係返到10:30, 因為下午有野攪 ,我地都係傾吓計咁, 你係咪冇返?
近來係咪好忙??搵日食lunch or 燒野食, 有日諾諾都問我點解唔約高XX, 我同佢講安排吓先!!

EvaFong88, 有日我同ian 傾計佢都有提徐xx wow...   搵日bbq啦. 不過近掛忙d. 要過左復活節才ok d.

ianmami,

搵日la! 這兩天諾諾都冇返, 喉嚨痛+發燒(103)昨日都巳經冇返la!希望佢快d 好番!! :cry:

eva,

Poor Nok Nok  :cry:  Last time he hurted his eye, then vomitted, now he 喉嚨痛+發燒    Gosh!  I hope he gets well soon.

ianmami,

When are you going to start Part III?    

呢輪既天氣變化咁大, 我地做媽咪真係要好好照顧小朋友既健康, 當然 , 亦要照顧埋自己的健康!

有望諾諾Michael可以快D好番!

Re: 06 k2 同學仔 - II

ianmami, 謙謙 & carson_mum,
頭先TVB 6:30 news影到好多劍鳴小朋友, 但最搶鏡嗰個係辛小姐呀 ,   連我老細都認得佢

danielboy
係呀! Carson見倒即問點解影唔倒佢自己... 又話要call辛小姐話佢知佢上電視..    

danielboy, 唔知今晚11:40 新聞仲有無呢    

ianmami,
I couldn't see the kids at 11:30pm wo! you missed it!
do u still remember if they ordered the phonics disc 4 before?   

佢哋次次寒冷天氣警告就喺KM門口影架喇, DanDan仲喺KM讀N1已經係咁, 影am class 小朋友, 1:00pm & 6:30 news播, 11:40news就實無架喎, 所以寒冷天氣警告我實唔送囝返學.  ianmami, 你一向liki上電視, 下次寒冷天氣警告, 你知點做啦, 我幫你錄低佢.

Eva
諾諾點呀? 我又係喉嚨痛+發燒, 但噚日食咗藥; 瞓咗一大個下午, 今日好返好多了! 比諾諾休息多D啦!!

Carson_mum, OnHo, Huitung & all mami,

諾諾今日都冇返學, 佢唔係成日燒, 日頭低d(100), 一到晚上就係(102), 日頭仲好精神, 所以佢都有做功課! 總之大家都小心d!諾諾今個星期都唔返!佢仲以為係新年假!!

carson_mum,
你休息多d! 唔好嘴你個大少!!

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題