用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好? ...
go

有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好? [複製鏈接]

有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好?

有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好?  
笑一笑世界更美妙

Re: 有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好?

我都想知,請幫幫忙.

Hebron

Re: 有無人知救世軍明徳幼兒園 (at TKO) 好唔好?

聽人講係好好,要兩年前入申請表排隊,所以我今朝剛交了申請表,仲報左名下星期六參觀校園和教學示範。
MySweetBaby - 大量歐美日品牌嬰兒童服飾用品
http://mysweet.hk↓↓↓

請問知唔知截止未呢?同埋駛唔駛穿校服架?
唔該
sweetiemama 寫道:
聽人講係好好,要兩年前入申請表排隊,所以我今朝剛交了申請表,仲報左名下星期六參觀校園和教學示範。

sweetiemama 寫道:

"聽人講係好好"---- 有?好?

我都交了申請表, 下星期六都去,

你BB幾大?
笑一笑世界更美妙

[quote]
Heyheyhaha 寫道:
請問知唔知截止未呢?同埋駛唔駛穿校服架?
唔該[quote]

以我所知,所有救世軍幼兒園都要穿著校服的(在上學的日子)

Hebron
‹ 上一主題|下一主題