用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大家對 ( 香港童聲合唱天地 ) 有無意見 ? ...
go

大家對 ( 香港童聲合唱天地 ) 有無意見 ? [複製鏈接]

大家對 ( 香港童聲合唱天地 ) 有無意見 ?

我想幫個女報 " 香港童聲合唱天地 "的 兒童音樂班 (3-4歲 )

我想問大家有無讀過 ? 好不好 ? 和通利&柏斯的音樂班相似

嗎 ?

Re: 大家對 ( 香港童聲合唱天地 ) 有無意見 ?

你好,我個仔在童聲學了一年多,整體都覺得不錯,亦有很多演出機會,港島centre個mr. lo很好,教得很用心,很有方法令小朋友集中注意力,課堂很有趣.整體而言,這個合唱團算很有規模亦幾成功

請問有冇人知道尖沙咀街坊福利會個centre又點呢?

I want to know too!

dear irischaua,

想請問你你嘅小朋友幾大開始join合唱團?

如果小朋友3歲就比佢学,會唔會早咗D呢?

Hi irischau,

請教請教!
童聲合唱團收生方面, 是否好嚴格? 收最細幾歲的小朋友入團學唱歌?

我家住將軍澳,請問最近在那裹,收費係點,要唔要考??
‹ 上一主題|下一主題