用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 荃灣王仁曼芭蕾舞如何?
go

荃灣王仁曼芭蕾舞如何? [複製鏈接]

荃灣王仁曼芭蕾舞如何?

囡囡兩歲半,現想找芭蕾舞幼兒班,請在/曾在此學校學芭蕾舞的學生家長給與意見,謝謝!

Re: 荃灣王仁曼芭蕾舞如何?

我女兒五歲,她差不多兩歲半就開始學芭蕾舞,但係是最近半年才轉到王仁曼學,因為太細個其實就去那裡學都無所謂,因為都係玩玩吓,最好就選擇鄰近屋企比較方便。不過講師資和規模就一定係王仁曼好D!   

Hi, SPS,

Thanks!其實囡囡之前已上過兩間(要家長陪的),但時間改了同呢排要面試幼稚園,所以暫停了.

我想囡囡跳得開心d,但又想搵間正統的學校,所以唔知點選擇.妳女兒在那間王仁曼跳呢?她們的老師是否很嚴肅的?

Hello!! 我女兒在九龍灣德福大厦分校上堂,每星期兩次,其實d老師都幾nice,我個女學得好開心.   
clarachel 寫道:
Hi, SPS,

Thanks!其實囡囡之前已上過兩間(要家長陪的),但時間改了同呢排要面試幼稚園,所以暫停了.

我想囡囡跳得開心d,但又想搵間正統的學校,所以唔知點選擇.妳女兒在那間王仁曼跳呢?她們的老師是否很嚴肅的?

我朋友個女女係荃灣王仁曼芭蕾舞學校跳舞,已經跳到六級,跳舞考試成績都唔錯,又有許多表演機會,例如:年初二花車巡遊表演等等。     
‹ 上一主題|下一主題