用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 48網排位表-心急既過黎吹下水啦
樓主: iloveyoub4
go

48網排位表-心急既過黎吹下水啦 [複製鏈接]

Re: 48網排位表-心急既過黎吹下水啦

我都唔想係咁, 不過派唔到就係要咁做

hoganmama

o米就係咁囉,佢3x歲架啦,可能識得架wor   

hoganmama 寫道:
iloveyoub4,

咁岩gei, 你老公係咪藍田長大?

hoganmama

我都唔知架,我的資料都out晒la,有辧你睇,不過我地學校校長就覺得陳呂頌德o.k.,校長是新的,做了3年,好有heart,精英班sicence用英文教,加多粒星比佢la唔該。   
iloveyoub4 寫道:

另一方面,d評分(星星)點睇呢,有d學校我都係估架ja,會唔會有出入??

hoganmama

等我今晚囉比老師問下d排位點攪先,起碼聽多d意見先啦,自己又唔識...無計

志願    校名       地區  評價

1  聖公會德田李兆強小學  藍田  *****

2  聖公會李兆強小學    藍田  *****

3  路德會聖馬太學校    秀茂坪 *****

4  藍田循道衛理小學    藍田  ****

5  聖愛德華天主教小學   藍田  ****

6  聖公會油塘基顯小學   油塘  ****

7  聖若翰天主教小學    官塘  ****

8  中華基督教會基法小學  油塘  ***

9  聖公會基顯小學     牛頭角 ***

10 香港道教聯合會陳呂重德 油塘  ***

11 中華基督教會基法小學  官塘  **

12 聖安當小學       油塘  **

13 聖公會基樂小學     牛頭角 **

14 秀茂坪天主教小學    秀茂坪 **

15 樂華天主教小學     官塘  **

16 天主教佑華小學     官塘  **

17 基督教聖約教會堅樂小學 秀茂坪 **

18 觀塘官立小學 上午   官塘  *

19 觀塘官立小學 下午   官塘  *

20 樂善堂楊仲明學校    牛頭角 *

21 秀明小學        秀茂坪 *

22 香港道教聯合會學校   牛頭角 *

23 閩僑小學        牛頭角 *

Rev 1

katiekma

陳呂頌德好似無咩功課做架wor

我老公都係3x歲 [quote]
hoganmama

[quote]

hoganmama

藍田d人好得意架,行出行入都話識架   

hoganmama 寫道:
我老公都係3x歲 [quote]
hoganmama

[quote]

如果扣德田,我地就個個夠晒誠意,但扣基顯/基法/平田,如問你点解一一唔簡佢我地就     

katiekma

油塘基顯....如果第1志願無填佢既話好似連表都唔比你呀   

[quote]
katiekma 寫道:
如果扣德田,我地就個個夠晒誠意,但扣基顯/基法/平田,如問你

就放工啦各位    ,我今夜10點後將結果(問學校老師) update   

唔係呀?! 咁我地家長好難做jet, 第1志願得1個位, 我填佢派唔到叩門佢係咪實收先? 唔係gar ma, 咁點... 唉, 我都唔知我自己講mud

唔系化,基法又話多數收返基法幼稚園個的。咁点算呀?[quote]
katiekma

油塘基顯....如果第1志願無填佢既話好似連表都唔比你呀   

[quote]
如果扣德田,我地就個個夠晒誠意,但扣基顯/基法/平田,如問你

個老師咁好,咁夜重so你   
hoganmama

等我今晚囉比老師問下d排位點攪先,起碼聽多d意見先啦,自己又唔識...無計

iloveyoub4 ,

算我多咀,妳咁填,大吉利是唔中第一志願,一定派唔到呢頭五間.....
我諗我會咁排

甲:1.聖公會德田李兆強小學
  2.blank
      3.blank

乙:1聖公會德田李兆強小學
  2藍田循道衛理小學
  3聖公會李兆強小學
  4路德會聖馬太學校(秀茂坪)
  5聖愛德華天主教小學

但如果好既學校排曬係前面既話,好似唔多覺ok wor,通常一係派第1志願,一係就十幾志願架wor

醒目開學勳章

請問德田李兆強小學係咪即係新果間呀?

同埋人地成日都講part b 揀第1 果間, 如果唔得會趺落1x 志願, 咁係咪應該將自己2-5o既心水, 填落1x 果到呢?

心美心美,
想問下, 第五志願, 排陳呂仲德, 會否還有機會派到, 還是要排前些[quote]
心美 寫道:

算我多咀,妳咁填,大吉利是唔中第一志願,一定派唔到呢頭五間.....

唔好意思,,我想問下甲部同乙部有咩分別架??
果張表係唔係一月至填架?!
我係幫我表弟搞架,,因為我舅父咩都唔知
麻煩晒甘多位媽咪幫幫手喇!!!

心美

thank,巳經改變諗法啦,因為各位媽咪比既意見係岩架      ,而家要重新諗下呢   

心美 寫道:

[quote]
我諗我會咁排

甲:1.聖公會德田李兆強小學
  2.blank
      3.blank

乙:1聖公會德田李兆強小學
  2藍田循道衛理小學
  3聖公會李兆強小學
  4路德會聖馬太學校(秀茂坪)
  5聖愛德華天主教小學

但如果好既學校排曬係前面既話,好似唔多覺ok wor,通常一係派第1志願,一係就十幾志願架wor

[/quote]

katiekma

係呀差不多日日係咁架啦,d老師好好人架 ,我試過同班主任單對單傾成個鐘tim呀   

個老師咁好,咁夜重so你    [quote]
hoganmama

[/quote]
‹ 上一主題|下一主題