用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 drawing competition ( sharing only)
樓主: franshe
go

drawing competition ( sharing only) [複製鏈接]

Re: 我個細女學左水墨畫一年,最近取得一個全中國的最高獎,很安慰!

hi mingos,
我女女o既畫室在這個比賽攞咗1金2銀8銅17優異獎,老師說HK total有12個金獎,所以畫畫真係好易得獎

Re: 我個細女學左水墨畫一年,最近取得一個全中國的最高獎,很安慰!

mingos 寫道:
BoBoCute: 唉,你講野好似 franshe 咁,前後矛盾,重講埋上堂時間及收費,之前話唔知獎項幾多,而家又知道香港有12個金獎,連畫室得獎數目都咁清楚,真係令人壞疑勒,0個頭話唔係個個都得獎,呢頭又話真係好易得獎,唉。

我今朝個女上完drawing class,因為我覺得個女幅畫唔係特別靚都有獎,咪問個老師有幾多學生得獎攞,甘我見銅獎都有8個攞到,甘咪問老師total有幾多個金獎攞.甘老師話12個我就信

得一個媽咪pm過我兩次,今日答咗

can u pm me the information of 童畫 ?! thanks

wingtam,
sorry, I don't have info with me anymore.  It is located at Kennedy Town, an old building 1st and 2nd floor.  I'll try to browse through the web and let you know if I can find any info.

wingtam,

as follow:

童畫
Drawgraphy
電話:2819 4011      傳真:2819 4022
堅尼地城 厚和街2
2 Hau Wo St, Kennedy Town  

所屬分類:美術指導學校 

mingos,
你都幾得意,一方面大讚個女嘅美術老師,一有人問資料就叫人去其他
雖然你女女0個間畫室費用唔係平0個種,不過BK上面應該唔會得你一個負担得起!好多媽咪不計金錢,但求好老師,小小忙就幫吓人啦!介紹自己間畫室俾人最大捐失都係可能以後上堂迫D,但BK就係大家交換心得嘅地方。
我個女嘅Mandarin teacher, ballet teacher, 同the rainbow都係other BK moms 介紹嘅,好多謝呢D樂於助人嘅媽咪!
mingos 寫道:
話口未完,有人 pm 比我問畫室資料,我女女0個間畫室費用唔係平0個種架,去其他媽媽介紹0個d啦。

Re: 請唔好誤會

咁你最大嘅捐失就只係可能以後難D約補堂時間。
其實自己唔係賣廣告,就唔駛驚人誤會。如果個老師唔掂,最多都係呃到人一個月,D醒目媽咪會好快轉老師。
此外,其實我之前冇贊過亞女o既老師 我由頭到尾都覺得個女幅畫麻麻地,仲覺得因為她年紀小有同情分才得獎。我剩係話過我鐘意個老師,價錢平,個老師又提醒過我小心有D drawing competition 收費貴又多獎。
賣廣告我就話個女拿金獎,幅畫勁靚啦   

[quote]
mingos 寫道:
請唔好誤會,我只係回應你有關徐悲鴻比賽o既事0者,唔想比人話買廣告喇,見你贊你亞女o既老師,我答0爹講下咁ja, 我女女係個別上課,個別上課根本唔會人迫,所以冇你講o既所謂捐失,其實都有其他媽咪係 bk 介紹過呢間畫室,聽落又幾出名喎。

[quote]

簽名被屏蔽

個別上課畫室資料

Re: 個別上課畫室資料

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題