用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍禮賢2/Jan面試
go

九龍禮賢2/Jan面試 [複製鏈接]

九龍禮賢2/Jan面試

我囡囡 2/1/2007 9:50am. 面試      
[size=medium]
遇亨通的日子,你當喜樂;
遭患難的日子,你當思想。
因為  神使這兩樣並列,
為的是叫人查不出身後有甚麼事。
傳道書7:14

Re: 九龍禮賢面試准考証.....收到喇

Hi hlbaby,

Hello, 我同妳一樣, 2/1/2007, 9:50a.m.面試 .
現在緊唔緊張呀.

Hi,

我囡囡 02/Jan/07  10:30AM面試
[

這間學校還邊度啊?係唔係土瓜灣?

Hi 秉洋媽媽,

我o個間係九龍塘.

Hi:

囝囝----02/01/2007 -----11:00a.m.面試
家姐現就讀禮賢K1

Re: 九龍禮賢2/Jan面試

重有2個禮拜就interview,開始有d緊張!

我囡囡都係2號9:50am in呀,希望今次順利d 啦, 因果日係我bday呀!!   

Hi Joan,

我囡囡都係同妳時間一樣, 希望到時大家都good luck.
敢妳囡囡重有邊間已ino左呀. 因為在協恩標題已見過妳
呢.

before this interview, did all you pay seat reservation in another KGs? or 禮賢 is the only good choice? another parents can share the goodness of 禮賢?

i am thinking if bring daughter to interview on 2 Jan... as she just recovered from illness...

cherry123,

hello,

我in左民生(等結果), 協恩(唔收)同德貞(俾左留位費),
現在只剩餘禮賢同聖羅撒, 希望這2間囡囡會表現好d, 唔好再一碌木咁靜坐

妳呢, 妳囡囡仲有咩學校見呀?

Hi joan121,

我ino左培正(等結果), 協恩(唔收)同我家附近保良局(俾左留位費),
現在只剩餘禮賢, 我現在都沒有太大其望, 順其自然呢, 最希望培正收我囡囡.
上次去交禮賢form, 這間學校比我feel好好, 好舒服.
聖羅撒幾時in, 這間學校都幾好.

希望已有心儀幼稚園取錄的學生既家長,又一定不考慮九龍禮賢,請不要去面試,等其他學生可入到心儀既學校! 謝~      

我想我不會帶我仔仔去面試了...
因為book 了1月4日入院生bb....
而現在的身體狀況很差, 恐怕沒有能力帶仔仔去interview
禮賢都算我其中一間心儀的幼稚園
因為有小學, 同埋可以用學券..
但現在實在身不由已, 而且它的interview 是云云中最遲的
我相信很多家長手中都己經有一兩間幼稚園己交留位費...
所以競爭相對地會細少許...
anyway, 祝各位帶小朋友interview 的家長good luck
‹ 上一主題|下一主題