用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價~2007 K1~交流室
樓主: 小王子popo
go

創價~2007 K1~交流室 [複製鏈接]

Re: 創價~2007 K1~交流室

真係尋日過咗數囉.
因為我諗住搵野做, 所以先想轉上午班.
等婆婆幫我湊時, 唔使分兩個時段, 咁佢d時間又會好使d嘛!

Michelmcy,

嘩, 如果Angie 搭校車番學有你Alex照應住我就放心囉~ 呵呵!    

你住TKO邊度呀? (1) ICQMPS (2) GTS (3) LSPS 都唔明添...咁多住家

AngieTinna,

123係我既 dream school 呀   我住富康啊, 咁你呢  

Michelmcy,

oic~ 我

AngieTinna,

富康喺將軍澳mtr站附近, alex    呢個百厭星個樣就呃到人囉, 精甩尾    不過其實佢好細膽  

我諗車程都要 50min 以上, 因為其他九龍塘既幼稚園d校巴都要收$8xx 一個, 重要係學校既校巴而唔係褓姆車添, 至於路線點行, 就 i don't know la.

要煮飯lu, 遲d再傾過, bye.

一於六月同大家相認,
不過依家可以喺呢度傾住先!

AngieTinna,
我以前都係住新都城二期架!
我住喺九座,
我同老公都好鍾意新都城,
不過自從有咗Samuel之後就搬咗出去太子同嫲嫲住,
放便照顧,
有機會都想再住呀!好掛住新都城呀!

patBmom,

可以搵日帶Samuel 番黎行下, 睇下媽咪爹d舊居喎! 又可以約埋我地落會所食下野相認下! 不過太子都好好丫, 出年返學近d, 小學校網又正!

AngieTinna/Michelmcy,
我同Samuel都有成日入嚟架,
因為我姐姐仲住喺3座,
所以成日會入將軍澳探佢同埋佢啲細路一齊玩!
下次有機會睇吓可唔可以約埋一齊見吓面啦!
‹ 上一主題|下一主題