用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 新年大吉大利**仔女經** Part 5**一年好過一年 ...
樓主: sorlo
go

新年大吉大利**仔女經** Part 5**一年好過一年 [複製鏈接]

Re: 新年大吉大利**仔女經** Part 5**一年好過一年

2b

我都未做長老 。我係學大孖咋,佢話佢未發育,所以唔叻囉。

[quote]
2bzmummy 寫道:
長老, 高唔等如叻

Re: 新年大吉大利**仔女經** Part 5**一年好過一年

明白... :  :  : [quote]
vivi_vivi 寫道:
2b

我都未做長老 。我係學大孖咋,佢話佢未發育,所以唔叻囉。

[quote]
長老, 高唔等如叻

2b

妳咁高架,我就.....矮,所以我就唔叻囉,都未發育,但係就有豬腩肉

我都係矮ga....連豬腩肉都冇ar    都唔明g 前成日想減肥....而家好似人乾咁       

[quote]
長老, 高唔等如叻

通常瘦人望肥,肥人望瘦,死症

我比起以前肥左好多

[quote]
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
長老, 高唔等如叻

我都好想肥D

通常瘦人望肥,肥人望瘦,死症

我比起以前肥左好多

但係我真係瘦佐好多..........        touchwood 我唔係暴瘦先冇咁 , 我fd mami 問我係咪有糖尿   

好彩HB一向冇話過我超重....      

2b

你咁高....好由細到大都希望自己有5呎4吋至5吋, 因為著到high-heel 都唔高過d男仔, even 唔著都唔太矮, 奈何     

I never wear high heels, becoz my HB is of similar height as me .....      
布甸仔媽媽 寫道:
[quote]

2b

你咁高....好由細到大都希望自己有5呎4吋至5吋, 因為著到high-heel 都唔高過d男仔, even 唔著都唔太矮, 奈何      [/quote]

I never wear high heels, becoz my HB is of similar height as me .....      

係lor, 都唔明ge, 女仔5呎5吋好似仲過過男仔5呎7-8吋       

而家d boots 同平底鞋都好靚ge

rc:

我地四個人一齊整過旦高, 我呀囡成日話你呀囡的野好企理 :
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

annie,

咁妳有冇做body check 呀?我上年重左成10磅呀     

2b,

我屋企三位男仕都叫我減肥呀,囝囝唔知係咪成日聽到baba咁講,佢哋都成日叫我減肥呀    last nite,大寶先同我講,媽咪妳覺唔覺得妳又肥左呀,係用 "又" 肥左呀 。小寶又唔like 我著埋啲沉色衫,有時著衫佢哋會comment,十足baba

布甸仔媽媽 寫道:

但係我真係瘦佐好多..........        touchwood 我唔係暴瘦先冇咁 , 我fd mami 問我係咪有糖尿   

annie,

妳有冇發覺而家啲時款鞋,好多都係好睇唔好著。

布甸仔媽媽 寫道:

係lor, 都唔明ge, 女仔5呎5吋好似仲過過男仔5呎7-8吋       

而家d boots 同平底鞋都好靚ge

annie,

咁妳有冇做body check 呀?我上年重左成10磅呀     

冇ar....不過我有keep住睇中醫同埋食藥調理   

我由上年1月開始瘦佐1x磅     

咁我又冇您呢

我呢啲叫辛苦命呀,越辛苦就越肥   

所以上年都買少左衫,一試上身都知唔掂,再照埋鏡就 。所以我幾時都話買鞋同手袋好呀,都唔覺瘦左定肥左,剩係知靚同唔靚   

annie,

妳有冇發覺而家啲時款鞋,好多都係好睇唔好著。

agreed....唔知係咪我孤寒....d 鞋好貴, 一對平平地都3xx, 我著鞋好粗, 所以唔捨得買咁貴.....    如果買對鞋番lai 我會花2x蚊去打個鞋碼....'kum'著d

我都幾年無買鞋

我公司唔駛著得靚
我著來著係牛仔褲
唔駛點襯,
求其就掂
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

Sorlo

我都想可以著jeans 呀,but no way。
我而家返工都好求其咋,個人肥左,好似著咩都唔靚。

sorlo 寫道:
我都幾年無買鞋

我公司唔駛著得靚
我著來著係牛仔褲
唔駛點襯,
求其就掂
‹ 上一主題|下一主題