用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無小朋友係柏斯學緊音樂,可以分享下嗎? ...
go

有無小朋友係柏斯學緊音樂,可以分享下嗎? [複製鏈接]

有無小朋友係柏斯學緊音樂,可以分享下嗎?

各位,

我個女3.5歲, 想學音樂,見到柏斯有個兒童音樂班,有無人參加緊,可以分享下嗎?

Re: 有無小朋友係柏斯學緊音樂,可以分享下嗎?

Highly Recommend. i joined the 親子班 with my gal. We were starting from her third yrs.

我同女兒剛完成柏斯的鋼琴親子班課程,昨天最後一堂課, 我女兒在不看歌譜的情況下獨自彈完一首短歌, 我女兒很享受同一班小朋友一起學習的樂趣.她真的學到了不少的樂理知識,我女兒3.5歲開始學,為期六個月,現在剛好四歲.

我囡囡5½,依家係柏斯學緊單對單, 囡囡無學過樂理班, 但學咗2個月, 我見佢先學彈黑色鍵

dear all,

thank you!

我想問下有冇人上過柏斯的Music for Little Mozarts Foundation 課程,即俾2.5-3.5歲那親子班呢?

職員話每班最多收5對親子,上堂又長達一小時,老師同小朋友的交流一定會多d(因為好似通x每班有10幾對親子),但問題是學費是分兩期交,每期18堂,差不多3000元,如果小朋友唔鍾意,或者教得唔好,咁咪好大鑊!
‹ 上一主題|下一主題