用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請介紹芭蕾舞學校, 觀塘區
go

請介紹芭蕾舞學校, 觀塘區 [複製鏈接]

請介紹芭蕾舞學校, 觀塘區

我朋友囡囡3歲想學芭蕾舞,在觀塘區.
有冇好介紹? 有間"米雪爾" 好吾好? 請給些意見!

謝謝!!

Re: 請介紹芭蕾舞學校, 觀塘區

我都想知, 佢將軍澳都有centre, 幾啱我!!

觀塘呢個星期日有開放日, 你可以睇吓!!

之前問過, 都係$320一個月45min一堂!!如當月有五個星期就好抵, 平均$64一堂...

不過3歲只可以學芭蕾舞, 中國舞同jazz就未有, 要4-5歲先可以...

還有冇其他芭蕾舞學校可以介紹呢?

我早幾個星期先介紹朋友個女去學中國舞,3歲已經可以學ga lar...我兩個女女o個米雪爾學中國舞學o左好多年,我唔知芭蕾舞係咪同中國舞一樣教得咁好,不過我覺得佢地d制度比較好,感覺冇咁商業化...
你睇我囡囡幾勁!!! [img align=left]http://www.micheldancingstudio.com/ku2.jpg[/img]

我都係米雪爾學過一排o既
佢地又唔會要比d咩野咩野錢
果時我又學緊ballet又學緊中國舞
咁o岩2個都有表演 果時我都中國舞表演o既舞都跳o左一半
之後個老師打o黎又話幫我做埋套跳舞衫比我
不過最後都冇表演中國舞ah 因為我ballet比o左表演費la!!

即係想講個老師都好有心 話整埋套衫比我!!

我小朋友上年9月開始在米雪爾學爵士舞,一路都學得好開心,呢項課外活動是學得最長最穩,可能因為佢好鍾意個老師啦,佢個老師細細粒,經常都笑得好開心,小朋友都好鍾意佢。
我初初以為個老師同小朋友得個玩字,點知見到小朋友表演又真係有板有眼,而且我都認為對比其他舞蹈學校,呢間真係唔會好商業化,所以都好放心俾小朋友繼續學。

多謝您們的意見!

禽日去咗open day, 仲諗住有d野睇, 點知淨係報名,試衫等...冇咩野睇, 搞到囡囡好失望....
不過 d course仲未啱囡囡, 都係等佢四歲先同佢報!!

可以留個電話俾我嗎? thanks
‹ 上一主題|下一主題