用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 KM 舊生吹水俱樂部.
go

KM 舊生吹水俱樂部.

HI ALL, 舊生一齊黎啦.

我瞓唔著呀~~~~~~~~~~~有d驚呀

原帖由 yuiyuibb 於 08-11-23 23:08 發表
我瞓唔著呀~~~~~~~~~~~有d驚呀

Yuima,

唔水驚, 你實得!
希望今年個個都有好消息!

原帖由 EvaFong88 於 08-11-24 09:06 發表

Yuima,

唔水驚, 你實得!
希望今年個個都有好消息!

Yuima, 你點呀..................

hi all,

我20分穩陣派, 英華衰左之後, 重新步處, 簡左間同區小學, 取消哂所有私小既interview, 玩左成個半月之後, 尋日先開始有d驚, 今日終於攪掂左啦, 可以玩埋呢大半年啦

thanks ianma & eva

原帖由 yuiyuibb 於 08-11-24 11:22 發表
hi all,

我20分穩陣派, 英華衰左之後, 重新步處, 簡左間同區小學, 取消哂所有私小既interview, 玩左成個半月之後, 尋日先開始有d驚, 今日終於攪掂左啦, 可以玩埋呢大半年啦

thanks ianma & eva ...

yinyin

thanks

睇黎km 今年好多人派位好好wow>.....

原帖由 yuiyuibb 於 08-11-24 12:06 發表
yinyin

thanks

睇黎km 今年好多人派位好好wow>.....

hi all, 你地幾時放假呀.................

我個魂魄幾時都係放假'ing

ianma,

多謝你先

TT返學ok! 功課唔算多, 現在又忙考試, 上次test都好滿意, d粗心大意野真係唔知幾時至消失

聽講你地d功課同默書都幾甘下喎?
阿鄭X媽因時常晚回家, 要搵d功課輔導班同佢睇下d功課, 有時補到成七點半才回家.

你地就好啦! 咁快考完試! 假期有乜反呀? 我編滿哂一於顛番夠本  

原帖由 HuiTung 於 08-12-11 11:36 發表
ianma,

多謝你先

TT返學ok啦! 功課唔算多, 現在又忙考試, 上次test都好滿意, 但d粗心大意野真係唔知幾時至消失 …

聽講你地d功課同默書都幾甘下喎?
阿鄭X媽因時常晚回家, 要搵d功課輔導班 ...

huitung, 講開粗心大意, 阿ian 大少爺都係. 佢唔小心,無心睇野. 唉唔知幾時改, 下星期我地派成績表... 我真係no eyes see.  

阿鄭x 去功課班呀. 我唔想ian 咁快去呀. 因為想自己攪下先. 我想問下你有無好的學英文地方. 有空call 下我chat下.

原帖由 ianmami 於 08-12-10 11:46 發表

hi all, 你地幾時放假呀.................

大少23號開始放假, 22號開party; 10:45就放學啦! 送咗佢返學就要遊3個鐘等接放學

Ianma
放假我哋出唔出嚟威呀??

原帖由 Carson_mum 於 08-12-15 10:18 發表

大少23號開始放假, 22號開party; 10:45就放學啦! 送咗佢返學就要遊3個鐘等接放學

Ianma
放假我哋出唔出嚟威呀??

carsonmum, 出啦. 有無人一齊玩....

原帖由 ianmami 於 08-12-15 09:42 發表

huitung, 講開粗心大意, 阿ian 大少爺都係. 佢唔小心,無心睇野. 唉唔知幾時改, 下星期我地派成績表... 我真係no eyes see.  

阿鄭x 去功課班呀. 我唔想ian 咁快去呀. 因為想自己攪下先. 我想問下你有無好的學英文 ...

可以自己攪番係最好.  Ian 係smart boy, 你担心乜jet?!

你想要什麼的英文班? Oral & Listening?
Reading & Writing?
Grammer & Composition?
定係General English?

原帖由 HuiTung 於 08-12-16 09:28 發表

可以自己攪番係最好.  Ian 係smart boy, 你担心乜jet?!

你想要什麼的英文班? Oral & Listening?
Reading & Writing?
Grammer & Composition?
定係General English?

因學校要我地社考cambridge so 我想睇下有物野好course. ian 最弱係vocabulary, composition, 回writing 同grammer....... 有物野好介紹.

原帖由 ianmami 於 08-12-17 10:31 發表

因學校要我地社考cambridge so 我想睇下有物野好course. ian 最弱係vocabulary, composition, 回writing 同grammer....... 有物野好介紹.

ianma,

我浄係熟自己果區炸, 你要StartersMovers?
如果你唔介意跨區, 我可以明天call&d info你.

原帖由 HuiTung 於 08-12-18 09:32 發表

ianma,

我浄係熟自己果區炸, 你要Starters定Movers?
如果你唔介意跨區, 我可以明天call你&比d info你.
\

我要MOVERS 你可以CALL 我嗎?  MANY THANKS....

Sorry 大家,踩咗入嚟!想借個位用用.
Calling ianmami ))))))))))))
bk upgrade完之後,我哋忘憂個topic失咗蹤呀!定係我眼花咋?

原帖由 danielboy 於 08-12-31 08:07 發表
Sorry 大家,踩咗入嚟!想借個位用用.
Calling ianmami ))))))))))))
bk upgrade完之後,我哋忘憂個topic失咗蹤呀!定係我眼花咋?

Danielboy, 我都搵唔返個版呀

咁洗唔洗開番個topic呀?仲有收到Timez Attach條link嗎? Ian鍾意玩嗎?