用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生 ...
go

仔女經 - Part 30 之 ”冬去春來,大家既仔女就越來越生性”

姊妹兄弟們,埋位呀 。。。。

2b,

咁都俾我跟到隊

原帖由 2bzmummy 於 09-1-4 21:10 發表
姊妹兄弟們,埋位呀 。。。。

good morning

早晨!

哈哈! 今晚終於輪到小貴子出場服待各位太后, 格格, 貴人啦...

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 vivi_vivi 於 09-1-5 00:29 發表
2b,

咁都俾我跟到隊

早晨 !

vivi 半夜突擊成功 !

原帖由 正46 於 09-1-5 08:40 發表
早晨!

哈哈! 今晚終於輪到小貴子出場服待各位太后, 格格, 貴人啦...

點解早晚不分 ? 明明今朝上黎 。。。。。

大家早安

大家早晨

頭先去返舊舖溫書 :

Lmum > 您兩位千金又勤奮又乖巧, 今次考試成績應可錦上添花啦

講開全英語, 噚日睇新聞, 教育局又玩'彈性班',  越改越亂 . 其實英中要唔要咁除佐中文, 中史科之外, 其他科目要全英文呀 我真係out, 噚日先知神仔連上體育科阿sir都係全英文.......

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 09:43 發表
頭先去返舊舖溫書 :

Lmum > 您兩位千金又勤奮又乖巧, 今次考試成績應可錦上添花啦

講開全英語, 噚日睇新聞, 教育局又玩'彈性班',  越改越亂 . 其實英中要唔要咁除佐中文, 中史科之外, 其他科 ...

長老

今朝睇報紙見到阿田二少又講野,我好想知道呢位仁兄究竟識得幾多有關教育改革囉 ....

好消息 > 神仔可以繼續去音統處學樂器

原帖由 2bzmummy 於 09-1-5 09:48 發表

長老

今朝睇報紙見到阿田二少又講野,我好想知道呢位仁兄究竟識得幾多有關教育改革囉 ....

2b

所以之前聽某電台phone-in 節目, 請那些負責諗教育改革的政府官員, 申報佢地的子女是否讀本地官津校 佢地都無信心, 難為我0地的子女成為白老鼠

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 09:49 發表

長老

係咪年齡上限係 set 俾 new join 架 ?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 09:53 發表

2b

所以之前聽某電台phone-in 節目, 請那些負責諗教育改革的政府官員, 申報佢地的子女是否讀本地官津校 佢地都無信心, 難為我0地的子女成為白老鼠 ...

長老

我夠膽講,十個有十一個都毋須受呢 D 苦 ..... :;pppp: :;pppp:

原帖由 2bzmummy 於 09-1-5 09:57 發表

長老

係咪年齡上限係 set 俾 new join 架 ?

2b

可能係卦..... 不過起碼而家有機會, 唔使四處撲, 時間地點又就到, 要再感恩

原帖由 2bzmummy 於 09-1-5 09:58 發表

長老

我夠膽講,十個有十一個都毋須受呢 D 苦 ..... :;pppp: :;pppp:

2b

我可以用人頭博芋頭添

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 10:06 發表

2b

可能係卦..... 不過起碼而家有機會, 唔使四處撲, 時間地點又就到, 要再感恩

長老

好多時冥冥中有主宰,柳暗花明又一村 ...

Good Morning all~~~

長老,

以您o既辦事能力,當然無問題啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 09:49 發表

長老,

Lmum o既大細L,一向都係乖乖女兼自動波,我反而係覺得Lmum 太緊張啫

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-1-5 09:43 發表
頭先去返舊舖溫書 :

講開全英語, 噚日睇新聞, 教育局又玩'彈性班',  越改越亂 . 其實英中要唔要咁除佐中文, 中史科之外, 其他科 ...

原帖由 vivi_vivi 於 09-1-5 10:20 發表
長老,

Lmum o既大細L,一向都係乖乖女兼自動波,我反而係覺得Lmum 太緊張啫

vivi

我地尋日下晝都係整家外出,不過細 B 話用左一朝早既時間已經溫習完 IS,今日放學會繼續其他科目例如 CS and history ,其他中英數可以懶喎,最多做下數 ....