用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Junior Music Course (JMC)
go

Junior Music Course (JMC)

小女在沙田讀緊JMC, 越讀越無心機, 因為老師越黎越行貨。依家讀緊Book 2, 其實Book 1之後都已經走咗好多學生。
請問知唔知沙田TL,跟邊位老師上JMC會好D呀?

原帖由 837 於 09-1-7 14:50 發表
小女在沙田讀緊JMC, 越讀越無心機, 因為老師越黎越行貨。依家讀緊Book 2, 其實Book 1之後都已經走咗好多學生。
請問知唔知沙田TL,跟邊位老師上JMC會好D呀? ...

係邊個老師呀, 可否pm 我.

我大仔係tst 上緊ms. ip, 她不算好好, 但ok, 盡責.  我不知她是否有去shatin 教.

我有一朋友係tai po 上, 係ms. kwong 教的, 她說她很不錯, 佢好似e+都係上緊book 2, 你可以去問問

Pls check pm.

But Tai Po is too far away from me la.  Anyway, thank you very much.

原帖由 rabbitpiggy 於 09-1-8 08:58 發表

係邊個老師呀, 可否pm 我.

我大仔係tst 上緊ms. ip, 她不算好好, 但ok, 盡責.  我不知她是否有去shatin 教.

我有一朋友係tai po 上, 係ms. kwong 教的, 她說她很不錯, 佢好似e+都係上緊book 2, 你可以去問問 ...

原帖由 837 於 09-1-8 13:25 發表
Pls check pm.

But Tai Po is too far away from me la.  Anyway, thank you very much.

thank you

我覺得你可以先打去問問tom lee, shatin 有邊位tutor 的班有位, 又合你時間, 又合你囡囡的 進度, 跟住再post 上呢bk 問問該tutor 的情況.

我相信ms. kwong 很可能都有係shatin 教的.

請問通利既 JMC 同另一個 music wonderland 有什麼分別?

JMC係music wonderland 嘅延續, 俾4歲以上

唔該晒。

原帖由 fion88 於 09-1-9 00:39 發表
JMC係music wonderland 嘅延續, 俾4歲以上

原帖由 837 於 09-1-7 14:50 發表
請問知唔知沙田TL,跟邊位老師上JMC會好D呀? ...

837,
係沙田上堂的話,我個人會喜歡Mr. Lo Ping, Ms Serina Tse同Ms Chung。

請問有無知Imura Ikuko 點呢?