用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 值唔值得為咗小朋友(男仔)搬去41網?
go

值唔值得為咗小朋友(男仔)搬去41網?

值唔值得為咗小朋友(男仔)搬去41網?如題!

It doesn't worth as it is not guaranteed that your kid will be assigned to your ideal school
我們的天父,願你的名受顯揚,願你的國來臨,願你的旨意奉行在人間,如同在天上.求你今天賞給我們日用的食糧,求你寬恕我們的罪過,如同我們寬恕別人一樣.不要讓我們陷於誘惑,但救我們免於凶惡.亞門.

如果我只係得仔, 我會搬架!
不過我大的係仔, 細的係女. 41網好的男女校, 好似比較少.

so, amypekkle...

which 網 you will choose?

it is because i have 1 son and 1 daughter too...

i still finding the better 網 for them!!

any suggestion?

原帖由 carcar000 於 09-1-16 04:18 發表
值唔值得為咗小朋友(男仔)搬去41網?如題!

如果為個仔既將來, 我覺得值得架!
但我想問唔可以靠名校幼稚園, 直升到你理想既41校網嗎?因我見一d幼稚園書籍講話自己主要入讀既學校很廣泛, 唔知有冇家長可以答下我呢個問題呢, 我都好想知, thx