用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問bb幾大返playgroup好呢?
go

請問bb幾大返playgroup好呢?

請問bb幾大返playgroup好呢?我bb而家4個半月, 我d朋友嘅bb 6-7個月就返la, 我又驚bb太細唔想咁早比佢返~~ btw, 係咪要搵定la???? thx~

我白己個女1歲半﹕學個振成個番薯咱 不過見到其地小朋友動作又學得幾快

我仔仔5 1/2 mth, 都想幫佢playgroup!! 你住那一區?maybe可以一齊帶BB去playgroup!!

原帖由 janmama 於 09-1-17 23:48 發表
請問bb幾大返playgroup好呢?我bb而家4個半月, 我d朋友嘅bb 6-7個月就返la, 我又驚bb太細唔想咁早比佢返~~ btw, 係咪要搵定la???? thx~

原帖由 winniegor 於 09-1-18 21:59 發表
我仔仔5 1/2 mth, 都想幫佢playgroup!! 你住那一區?maybe可以一齊帶BB去playgroup!!

hi winniegor, 你有無心水報邊間ar???我有諗過woodland~~

I want to enrol playgroup for my son too (1 yr old).  Any good recommendation?  I lived in 小西灣.