用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 請住將軍澳,又座褓姆車的家長俾意見
go

請住將軍澳,又座褓姆車的家長俾意見

我們住將中,小兒將於今年九月入讀K.1 (am class),
註冊那天 鄭太 (JG8395)俾了咭片,請問跟鄭太車

上車時間大約幾點?
是否負責任的?
照顧小朋友態度如何?

或是有其他唔錯的司機叔叔可以介紹?

睇下幫唔幫到你?
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1689235

原帖由 YTSZLOK 於 09-1-11 18:59 發表
我們住將中,小兒將於今年九月入讀K.1 (am class),
註冊那天 鄭太 (JG8395)俾了咭片,請問跟鄭太車

上車時間大約幾點?
是否負責任的?
照顧小朋友態度如何?

或是有其他唔錯的司機叔叔可以介紹? ...

我仔仔搭梁叔車,8:00am由將廣/富康回旋處上車。
司機和跟車姨姨都ok,唯一唔好係無安全帶。

銀羔多士焗爐:
http://blog.uncledos.com

AUNTIE-DOS

請問梁叔車係咪24-29人車?

我仔坐鄭太車,不過我地在寶林上車,所以唔知將中幾點上車, 鄭太車的跟車姨姨好好人, 好有愛心架. D校車又新又有安全帶,所以我都好放心.

我high chance 也用鄭太 if 小女讀民生. 請問寶琳上車時間為何?

原帖由 小黑咪 於 09-1-18 22:04 發表
我仔坐鄭太車,不過我地在寶林上車,所以唔知將中幾點上車, 鄭太車的跟車姨姨好好人, 好有愛心架. D校車又新又有安全帶,所以我都好放心.

早上8:15 上車.

請問如果坑口上車, 咁跟邊架車呀? 係咪兩架車(鄭和梁)都到呀? 不過阿仔話唔搭校車喎, 要我送