用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 銅鑼灣聖雅各幼兒園
go

銅鑼灣聖雅各幼兒園 [複製鏈接]

請問好唔好.因為那的環境不是很大..謝謝
   0    0    0    0

我聽日會帶個囝去interview呀, 多多指教.

原帖由 k66 於 09-1-16 14:10 發表
請問好唔好.因為那的環境不是很大..謝謝
希望每天開心渡過 ;-)

in完返黎啦, 3月份通知收唔收喎.

上次佢地話2月通知...點知過幾日就收到信啦..如果佢叫你..你讀唔讀呀...

我會先交留位費呀! 跟住會等灣仔街市o個間聖基道, 睇下有無得in, 如果有得in, in完就比較下呢2間邊間好d羅, 不過只會在呢2間選其一.

咁你係幾時in架? 會交留位費嗎? 我個係囝囝, 0703的, 以後多多指教.

原帖由 k66 於 09-1-19 09:06 發表
上次佢地話2月通知...點知過幾日就收到信啦..如果佢叫你..你讀唔讀呀...

我1月中in, 不過我應該唔會交留位費啦..因為個度好似好細, 同我不太like...佢地每日下午都睇1個中dvd...如果放6點..仲睇到6點.....不過如果無人睇住, 一定要返全日的..lee 間都應該ok.

'

原帖由 Jessy 於 09-1-19 12:49 發表
我會先交留位費呀! 跟住會等灣仔街市o個間聖基道, 睇下有無得in, 如果有得in, in完就比較下呢2間邊間好d羅, 不過只會在呢2間選其一.

咁你係幾時in架? 會交留位費嗎? 我個係囝囝, 0703的, 以後多多指教.

...

你意思係4-6pm都係睇dvd嗎? 邊一類型dvd呢? 如果係教學類的我就覺得ok, 如果係睇電視cantoon呢d我都會不太喜歡羅.

原帖由 k66 於 09-1-19 13:31 發表
我1月中in, 不過我應該唔會交留位費啦..因為個度好似好細, 同我不太like...佢地每日下午都睇1個中dvd...如果放6點..仲睇到6點.....不過如果無人睇住, 一定要返全日的..lee 間都應該ok.

'

...
‹ 上一主題|下一主題