用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無兒童武術班 (葵青區) 介紹?
go

有無兒童武術班 (葵青區) 介紹?

如題。thanks.

Any recommendation?

我只知有d跆拳道班,盈翠&海欣既會所都有,有朋友既仔仔(未夠4歲)响海欣會所學,佢玩得好開心.另外卓思都有,可以比校外生一齊參加.

Hi NewSnoopy!

'有朋友既仔仔(未夠4歲)响海欣會所學,佢玩得好開心'
Guess who?
Yes, that is my son.

海欣有? 咁好? 學咩呢?

原帖由 lpchan 於 09-1-18 18:41 發表

Guess who?

lpchan,
o,你地識o架?!
NewSnoopy都有去葉氏!

原帖由 lpchan 於 09-1-18 18:41 發表

Guess who?

原帖由 NewSnoopy 於 09-1-19 12:06 發表
海欣有? 咁好? 學咩呢?

係跆拳道,仔仔剛上了兩堂,真係"非常非常之鍾意"個隻!
Time:Wed 6:30-7:45
暫時有6個小朋友,係初班及高班一齊上,2個教練都好nice(上次仲陪個4.5yr嘅小朋友開大,陪完都仍好有笑容真係 )。
我仔仔雖然係最細,不過已可跟上,仲百分百投入呢!

係呀!世界真細小,不過又很微妙呢!

原帖由 Carolyukk 於 09-1-19 16:11 發表
lpchan,
o,你地識o架?!
NewSnoopy都有去葉氏!

My son 3 years old, can join, is it too small

原來係跆拳。豆b想學功夫呀。我們暫時只知愉景新城李暉果間,但地點吊腳。

原帖由 lpchan 於 09-1-19 17:07 發表

係跆拳道,仔仔剛上了兩堂,真係"非常非常之鍾意"個隻!
Time:Wed 6:30-7:45
暫時有6個小朋友,係初班及高班一齊上,2個教練都好nice(上次仲陪個4.5yr嘅小朋友開大,陪完都仍好有笑容真係 )。
我仔仔雖然係最細,不過已可 ...

Basically the course is for 4 years old children.  The course is held by Grand Horizon clubhouse.  
If you are tenant, you may call the clubhouse for  detail.  

原帖由 beautiful 於 09-1-20 11:02 發表
My son 3 years old, can join, is it too small

葵青劇院 星期六晚8pm 有兒童武術班 恆宇x龍拳

其實"恆宇"是什麼呢? 中國武術? 跆拳? 自立門派的運動?