用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無朋友可以介紹一下,在紅碪或觀塘那裡有好的英文課堂 ...
go

有無朋友可以介紹一下,在紅碪或觀塘那裡有好的英文課堂?

:) 恭喜發財,心想事成。
有無朋友可以介紹一下,在紅碪或觀塘那裡有好的英文課堂或都playgroup呢 ? 是四至六歲的小朋友。謝謝:loveliness:
浪葉孤舟橫江渡,獨道虎路任我行。

hi,
pls pm tome,thanks

我都想知, 可否PM 資料比我, 唔該晒!

Jolly Phonics for kids

請問有冇小朋友想學Jolly Phonics 呢?
我幫4.5 歲囡囡報咗, 6-8人就馬上開班, 還欠3人.

地点: 紅磡聖匠堂中心
時間: 星期六 10:00-11:00a.m.
收費: $1,080/12堂  -- 1期  ( 已包教材), 全個課程4期,
         有証書
導師: 外籍人仕

內容: 可向顏小姐查詢  tel: 9882-8143
報名: 植姑娘   tel: 2362-0301( 話報Jolly phonics)

快D 報名啦! 手快有, 手慢.........
如有疑問請向顏小姐查詢.
quote]原帖由 halleyben 於 09-1-31 15:02 發表
:) 恭喜發財,心想事成。
有無朋友可以介紹一下,在紅碪或觀塘那裡有好的英文課堂或都playgroup呢 ? 是四至六歲的小朋友。謝謝:loveliness: [/quote]

Hi,

Would you PM the detail to me, please!

原帖由 mamimeowmeow 於 09-1-31 21:17 發表
Dear Halleyben

pm you la.