用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 擦膠
go

擦膠

黑色 bxxy 擦膠成日一擦就分開二份, 請問大家有冇其它好介紹?

我覺得Radar好好擦,擦得好乾淨,又唔貴。

原帖由 mastina 於 09-2-6 08:50 發表
黑色 bxxy 擦膠成日一擦就分開二份, 請問大家有冇其它好介紹?

之前有媽咪幫我喺深圳買過一隻韓國擦膠,好好用,唔易斷!

原帖由 mastina 於 09-2-6 08:50 發表

原帖由 wyl 於 09-2-6 09:51 發表
之前有媽咪幫我喺深圳買過一隻韓國擦膠,好好用,唔易斷!

咁你入咗幾多貨?

我屋企有好多不知名擦膠,來自生日會、各類比賽同遊戲,己經送走一袋比老師捐出去,眨吓眼又返嚟.....

我上次託嗰位媽咪幫我買咗半盒,好似都有十幾塊!其他不知名的擦膠,通常都俾我囡玩到爛哂,然後丟掉!

原帖由 VeryHappyMum 於 09-2-6 10:03 發表

咁你入咗幾多貨?

我屋企有好多不知名擦膠,來自生日會、各類比賽同遊戲,己經送走一袋比老師捐出去,眨吓眼又返嚟.....

請問是什麼牌子呢, 我家的小孩都係把boxy分屍, 而家俾佢用我地大人用緊的思得流, 很苯重, 但就唔易斷

原帖由 wyl 於 09-2-6 10:09 發表
我上次託嗰位媽咪幫我買咗半盒,好似都有十幾塊!其他不知名的擦膠,通常都俾我囡玩到爛哂,然後丟掉!

radar , pilot 都好

原帖由 dorismama 於 09-2-6 11:35 發表
請問是什麼牌子呢, 我家的小孩都係把boxy分屍, 而家俾佢用我地大人用緊的思得流, 很苯重, 但就唔易斷

原帖由 violetching 於 09-2-6 09:50 發表
我覺得Radar好好擦,擦得好乾淨,又唔貴。

We use Radar too.