用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 太子至旺角邊到方便, sat中午可以坐一小時同小朋友做功 ...
go

太子至旺角邊到方便, sat中午可以坐一小時同小朋友做功課? [複製鏈接]

係太子至旺角邊到方便, sat中午可以坐一小時同小朋友做功課?
   0    0    0    0

朗豪坊上面有冇 foodcourt ?

花園街市政大厦內的公共圖書館又鍾意嗎?

太子明愛圖書館.
原帖由 HappyEE 於 09-2-9 00:04 發表
係太子至旺角邊到方便, sat中午可以坐一小時同小朋友做功課?

新世紀廣場Food Court

我會推介妳們去花園街市政圖書館,小朋友在這裡會寧靜D, 新X紀5/FL Food court 會好多人回顧你張台,好像唔係好方便(因為他們等位).

原帖由 LULU330 於 09-2-9 17:25 發表
我會推介妳們去花園街市政圖書館,小朋友在這裡會寧靜D, 新X紀5/FL Food court 會好多人回顧你張台,好像唔係好方便(因為他們等位).

中午是否lunch time,如果找間靜d的餐廳食飯兼做功課可不可以,靜的意思是冇乜人等位個d。以前我因為小女放學後,下午3、4點又有course要上,屋企又在偏遠地方,所以不時帶小女上茶樓飲茶兼午睡(拉兩櫈就訓) ,其中一間經常去的是新x紀樓上的一間皇x酒家,因為冇搭檯又2找到位,不過就比較嘈。星期六就唔知多唔多人

圖書館都好,不過sat人都多,唔知有冇檯,就算有檯,檯面空間都很有限,如果有其他人搭檯,就可能好逼,
8-)
‹ 上一主題|下一主題