用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問邊度有琴套買呢?
go

請問邊度有琴套買呢?

想買個全琴套,可以包實成個琴,去問過一般的窗簾公司,訂做要成$800-$1000,真係要0甘貴?知唔知邊度有現成的?

好多人話花園街有,但我過年前去,條街多人到嘔,又揾唔唔到,終於我年廿九在寶鈴街揀了兩幅大布,布行話附近有人車琴套,過完年會開返工......但我依家個琴都冚得好靚,唔打算車套了。

你有時間可以去問問。

一般琴行都有,通利同柏斯就會貴d,大約HK$400-700,視乎長度。而一些細琴行都會有,會平好多,約HK$250-400,你可以去屋企附近既細琴行問下~

原帖由 樂天心 於 09-2-10 07:54 發表
想買個全琴套,可以包實成個琴,去問過一般的窗簾公司,訂做要成$800-$1000,真係要0甘貴?知唔知邊度有現成的?

簽名被屏蔽

Can u pm me the info?

原帖由 ming2 於 09-2-10 16:56 發表

你想要full cover (即係到琴腳個d) or half cover (即係到琴櫈面咁上下長度)? $120-$200都可以幫你搵到,價錢平貴,視乎你想要薄定係厚0既天鵝絨料...有興趣就pm我啦 ...
:-D :-D :-D :-D

簽名被屏蔽

I also want.....can pm me?  Please!

簽名被屏蔽

I have one.  It came with my new piano which I bought it in last Sept.  I used it for one day, it is red in colour and 薄絨.  It is ok but doesn't sit well with the furniture at my home.  I can sell it at reasonable price provided that the transaction can take place in Central.

原帖由 樂天心 於 09-2-10 07:54 發表