用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 海濱迦南同荃灣綠楊都收左,讀邊間好? ...
go

海濱迦南同荃灣綠楊都收左,讀邊間好?

海濱迦南收左上午班n1, 但綠楊收下午班!請問該如何選擇?勞煩各位媽媽給與我意見!感激!

海濱迦南都收咗囝囝上午班n1, 綠楊未in呀, 佢0710BB, 要四月有位先in, 比我會讀綠楊, 分分鐘讀得好可以升埋K1, 唔駛轉出九龍塘ma

原帖由 bobo1314 於 09-2-10 09:34 發表
海濱迦南收左上午班n1, 但綠楊收下午班!請問該如何選擇?勞煩各位媽媽給與我意見!感激!

原帖由 man7099 於 09-2-11 10:19 發表
海濱迦南都收咗囝囝上午班n1, 綠楊未in呀, 佢0710BB, 要四月有位先in, 比我會讀綠楊, 分分鐘讀得好可以升埋K1, 唔駛轉出九龍塘ma

plz tell me how old is your baby ... my boy is just 13 months ... shall i apply the  n1 for him now

my boy is 15 months, ur boy is 0712 BB? may be u can try to apply now if u decide to let him start study in 2009 or early 2010, but u need to prepare that most of the school prefer to admit ur kid in late 2010 and he can get some better offer.

原帖由 zoojan 於 09-2-11 13:17 發表

plz tell me how old is your baby ... my boy is just 13 months ... shall i apply the  n1 for him now

我都好似聼聞綠楊水平比較高,應該會好過迦南卦!!!但有媽媽話好多大陸人讀綠楊???其實,我好想讀上午班,都唔知轉唔轉到!!!我係其他討論區知道都有唔少媽媽唔讀綠楊,選方方,我相信會有位多出來給好似你的細B讀!!希望綠楊收你啦!!!
原帖由 man7099 於 09-2-11 10:19 發表

如讀上去, 迦南有學卷喎!

謝謝你的意見!但是我不打算在迦南升上去。。。。

原帖由 月光仙子 於 09-2-20 13:55 發表
如讀上去, 迦南有學卷喎!

請問點解要轉出九龍塘 海濱迦南都有K1咖喎!