用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 想知下:大口環協康會好唔好!!
go

想知下:大口環協康會好唔好!!

想知下:大口環協康會好唔好!! 請幫下因為小兒要排位>

唔知你住邊度呢? 我覺得好遠好隔涉.
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

小女於大口環慶華中心(協康會)讀咗就快三年,中心主任,導師,治療師,姐姐都+分之友善,盡責.
如果你的小朋友入讀,只要你願意配合老師及治療師的家居訓練,你一定有意想不到的驚喜.

醒目開學勳章

住九龍點解唔排呢邊既?富昌,長沙灣都唔錯啊.路程時間太長既話,對小朋友好似無咁好.

醒目開學勳章

慶華相當唔錯, 我雖然只係join佢嘅個別訓練, 但之前都有排佢, 仲有佢有露天遊樂塲, 市區都幾難揾....
不過你住九龍又真係好麻煩吓, 由銅鑼灣坐小巴都要半個鐘至40分鐘, 中環鏞記開果架就最小半個鐘, 佢地嘅校車由香港仔開去學校, 交通時間都令小朋友好攰而冇心機上堂架!

住九龍點解唔搵返九龍區協康? 何必長途跋涉黎到大口環咁辛苦呢? 一返就三年 "好天晒, 落雨淋" 小朋友唔夠瞓返學都冇精神啦
我個仔都讀緊呢間, 主任及各位老師都好好, 但我相信其他協康都唔會差.

原帖由 siuwah 於 09-2-11 19:20 發表
我就住九龍,我個friend個仔應該係搭校車嘅!好似話causeway bay有小巴直到唱